Fotbal intern

Dică îi decide viitorul jucătorului cu clauză de 50 de milioane euro!

06.06.2018 | 10:23
Dica ii decide viitorul jucatorului cu clauza de 50 de milioane euro
ADVERTISEMENT

Dică îi decide viitorul jucătorului cu clauză de 50 de milioane euro! Gigi Becali şi Vasi Geambazi vor să meargă pe mâna tinerilor din sezonul următor, iar Nicolae Dică are de luat câteva decizii importante.

Gigi Becali şi Vasi Geambazi vor să meargă pe mâna tinerilor din această vară, iar Florinel Coman şi Dennis Man sunt doi dintre fotbaliştii pe care roş-albaştrii se vor baza. Însă rămâne de văzut ce o să se întâmple şi cu un alt tânăr de mare perspectivă, Vlad Mihalcea, 19 ani, cel care revine la FCSB după împrumulul de la Clinceni.

ADVERTISEMENT

Dică îi decide viitorul jucătorului cu clauză de 50 de milioane euro!

Contactat de către FANATIK.RO, Sorin Paraschiv, impresarul lui Vlad Mihalcea a vorbit despre viitorul fotbalistului său. “Încă nu s-a stabilit nimic faţă de Vlad Mihalcea. Momentan el ştie că pe 11 iunie trebuie să se prezinte la reunirea echipei, iar apoi vom discuta cu Dică şi cu cei din conducere despre viitorul său. El mai are contract cu Steaua şi vom afla şi care este dicizia lui Dică faţă de Mihalcea. El este un jucător de mare perspectivă. Încă nu ştiu să vă spun dacă el va merge cu echipa în primul cantonament. Dacă nu vor avea nevoie de el nu ştiu dacă vor renunţa defitniv la el. Probabil vor decide să îl împrumute în altă parte, dar vă repet”, a spus Paraschiv.

Vlad Mihalcea a semnat cu FCSB în vara anului 2015 după ce Mirel Rădoi pusese ochii pe puştiul care pe atunci avea 16 ani şi se afla în curtea celor de la FC Braşov. La vremea respectivă, fostul antrenor al roş-albaştrilor a vorbit despre transferul jucătorului adus la FCSB la cerinţele sale. “Cu siguranță când l-am luat ne-am gândit că acest fotbalis este un jucător de valoare. El poate că o să fie noul Mihalcea, nu vechiul Sânmărtean. Fiţi convins că l-am urmărit bine în ultima perioadă”, spunea Rădoi.

ADVERTISEMENT

La rândul său, după transferul lui Vlad Mihalcea la FCSB, Sorin Paraschiv, impresarul jucătorului a mărturisit că fotbalistul pe care îl reprezintă are şi o clauză mare de reziliere. “”Mihalcea are clauză de reziliere 50 de milioane de euro! Domnul Becali a pus-o. El a semnat un contract pe încă 5 ani după terminarea junioratului. A fost dorinţa exclusivă a domnului Becali pe care noi am acceptat-o”, a spus Paraschiv.