Fotbal intern

Dică îi răspunde lui Alibec după ce atacantul i-a atacat pe el și pe Gigi Becali. „Să dea goluri!”

13.09.2018 | 23:39
Dica ii raspunde lui Alibec dupa ce atacantul ia atacat pe el si pe Gigi Becali Sa dea goluri

Nicolae Dică a vorbit cu FANATIK.RO despre declarațiile pe care Denis Alibec, fostul său elev la FCSB până în vară, le-a făcut vizavi de perioada petrecută în roșu și albastru. Tehnicianul FCSB, aflat înaintea unui meci foarte important, derby-ul de la Cluj, cu CFR, nu s-a arătat foarte deranjat de cuvintele lui Alibec.

Nu prea am ce să-i răspund eu lui Denis Alibec și nici nu vreau să intru în amănunte. Este treaba lui ce declară, eu pot doar să-i doresc să dea goluri cât mai multe, pentru că asta este meseria lui. Să aibă baftă și să fie sănătos!”, a fost mesajul pe care Dică i l-a transmis lui Alibec prin intermediul FANATIK.RO.

Dică îi răspunde lui Alibec. „Întrebați-l pe el despre relația cu mine! Ei au pierdut campionatul!”

Înainte de meciul Dinamo – Astra, partida de redebut a lui Mulțescu pe banca Astrei, Denis Alibec a fost întrebat și despre trecutul său la FCSB, despre motivele pentru care echipa lui Gigi Becali a ratat titlul în favoarea Viitorului, dar și despre relația lui fostul antrenor, Nicolae Dică.

Campionatul l-am pierdut din cauza lor, nu din cauza mea, că nu joci singur pe teren. (n.r. – întrebat unde nu a mers relaţia cu Dică) Întrebaţi-l pe Dică. A trecut, sunt la Astra, nu stau să vorbesc de Dică şi de Steaua. Primele 6 luni au fost foarte bune, cu domnul Reghecampf am jucat bine, am fost şi căpitan. Păcat că nu am luat campionatul la meciul cu Viitorul. Puteam să ajung în mai multe locuri, dar nu m-a lăsat să plec”, a declarat Alibec, vizibil iritat de întrebările despre ultima parte a carierei sale.

Denis Alibec a răbufnit la antrenament de față cu toată echipa

Nicolae Dică și Denis Alibec nu au avut o relație cordială pe perioada colaborării de la FCSB. Atacantul a avut aproape mereu de comentat la adresa tehnicianului. Unul dintre episoade s-a lăsat cu voci ridicate, Alibec fiind cel care l-ar fi făcut „pușcărie”, după cum scria gsp.ro acum câteva luni. Diferendul a avut loc la unul dintre antrenamente, de față cu toată echipa.

Nicolae Dică îi răspunde lui Alibec după atacurile recente ale acestuia
Nicolae Dică îi răspunde lui Alibec după atacurile recente ale acestuia

Dică a vorbit la momentul acela despre răbufnirea jucătorului, negând că Denis i s-ar fi adresat cu „pușcărie de antrenor”. „A fost o discuție mai aprinsă, de față cu toți jucătorii, s-a întâmplat la antrenament, dar Alibec nu mi-a spus așa ceva. Nici nu avea cum. Puteți să întrebați pe oricine a fost acolo”, a fost declarația tehnicianului.

Becali a intervenit și el imediat, amendându-l pe atacant. „Dacă nu rămâne la FCSB, anulez amenda. Dacă rămâne, rămâne și amenda. Cel mai rău a greșit la obrăznicia cu Dică. Faptul că îi vorbești obraznic antrenorului înseamnă că ai trecut și peste mine, și peste toată lumea. Asta n-am iertat, cearta cu antrenorul. Și poate și cu MM”, spunea patronul.

Dică l-a scos din lot la ultimele 2 meciuri, apoi Becali l-a dat afară pe Denis!

Evenimentul despre care vorbim s-a petrecut înaintea meciului din penultima etapă a play-off-ului de la Craiova, câștigat de FCSB cu 1-0. Dică l-a scos din lot pe Alibec, care nu a mai prins nici ultima partidă, acasă cu Astra. Dică a anunțat atunci că Alibec nu va mai juca la FCSB cât el va fi antrenor la această echipă.

Asta după ce parcursul sezonului, Dică a insistat la Becali de mai multe ori pentru vânzarea jucătorului, deoarece este indisciplinat și creează tensiune, lucru pe care Becali l-a recunoscut ulterior. În vară, Alibec nu a mai plecat cu echipa în cantonament și s-a antrenat separat la Berceni până i s-a găsit echipă.

Gigi Becali a acceptat oferta lui Nicolaie, Alibec a făcut cale întoarsă și încearcă să-și revină la forma de acum doi ani. Deocamdată nu a marcat din februarie… Singurul gol din ultimul an calendaristic!