Dică află azi ce şanse sunt să vină “bombele” Tănase şi Grozav!

EXCLUSIV FANATIK
Iuliana Spirache   
în Stiri sportive
03/01/2018, 17:22
Dică află azi ce şanse sunt să vină “bombele” Tănase şi Grozav! EXCLUSIV FANATIK

Karabukspor trece printr-o criză financiară, după ce sezonul trecut a terminat pe locul 11, iar perioada când primele de meci erau între 7.000 şi 10.000 de euro s-a terminat. Astfel, oficialii formaţiei din prima ligă turcă au decis să scape de Cristi Tănase, Gicu Grozav, Gabi Torje şi Paul Papp – vezi detalii.

Dacă Gabi Torje a revenit la finalul anului 2017 la Akhmat Grozny, echipă care îl cedase sub formă de împrumut la Karabukspor, lucrurile nu stau la fel de bine pentru Paul Papp, Cristi Tănase şi Gicu Gorzav. FANATIK.RO a aflat că impresarul Dragoş Sârbu s-a deplasat în Turcia, iar joi se va decide ce se va întâmpla cu Cristi Tănase şi Gicu Grozav.

Oficialii de la Karabuk vor să le plătească doar 50% din restanţe!

Jucătorul dorit de FCSB, Cristi Tănase are 7 luni de restanţe salariale, iar turcii trebuie să-i plătească aproximativ 500.000 de euro. Aceştia au încercat să ajungă la un acord cu fostul căpitan al “roş-albaştrilor” şi i-au oferit 250.000 de euro, dar “Dodel” a refuzat. De partea cealaltă, Gicu Grozav a ajuns la Karabukspor pe 27 iulie 2017 şi a semnat un contract valabil până pe 30 iunie 2020, dar în cele 5 luni petrecute la trupa din Turcia nu a primit niciun salariu. Fostul dinamovist are un salariu lunar de 60.000 de euro la Karabukspor, ceea ce înseamnă că are de luat 300.000 de euro pentru cele cinci luni de restanţe salariale, dar turcii i-au propus 150.000 de euro, ofertă refuzată de Gicu Grozav. 

Cristi Tănase şi Gicu Grozav le-au cerut oficialilor de la Karabuk să li se plătească restanţele salariale, iar apoi îşi vor rezilia contractele. Dacă nu vor ajunge la o înţelegere la întâlnirea care va avea loc joi, pe 6 ianuarie se vor prezenta la antrenamentele echipei din Turcia şi vor rămâne la Karabuk până când vor găsi bani să li se plătească restanţele salariale, altfel se vor adresa la FIFA.

2.000.000 de euro este cota lui Grozav, conform transfermarkt

Închide ×