“Rednic să facă performanţă la Dinamo, că e nevoie, nu la Steaua”

Mirela Apostol   
in Stiri sportive
30/03/2018, 13:54
“Rednic să facă performanţă la Dinamo, că e nevoie, nu la Steaua”

Nicolae Dică a fost deranjat de declaraţiile făcute de către Florin Bratu şi Ciprian Marica despre o potenţială venire a lui Mircea Rednic la Steaua şi i-a pus la colţ pe cei doi, explicând că el însuşi a făcut performanţă cu FCSB, ajungând până în şaisprezcimile Europa League, şi fiind în lupta pentru titlu în Liga 1 Betano:

“Am văzut ce au zis Bratu şi Marica, că să vină Rednic să facă performanţă la Steaua. Poate ei nu ştiu că am făcut perfomanţă, am mers în primvara europeană. Este o performanţă pentru fotbalul românesc, suntem în lupta pentru câştigarea campionatului.

“Eu sunt în obiectiv”

Dacă Rednic a făcut performanţă… Acolo nu se mai face performanţă, să se ducă la Dinamo. Cred că ar fi mai bine aşa, că acolo nu se face performanţă acum. Nu suntem pe locul şase şi nici nu am dispărut din Europa înainte de grupe. Eu sunt obiectiv, dacă mi-l îndeplinesc vom vedea dacă rămân sau nu. Să se ducă la Dinamo, poate e mai indicat acolo. Eu am familia aproape, sunt cei din staff, cei din conducere care mă susţin şi îmi dau toată încrederea”, a spus Nicolae Dică în cadrul unei conferinţe de presă.

Închide ×