ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Dică, lăudat pentru cum gestionează cazul Alibec. “De 6 luni nu-l găsim”

Fostul arbitru Ion Crăciunescu l-a lăudat pe Nicolae Dică pentru modul cum gestionează situaţia lui Alibec. Tehnicianul i-a dat drept exemplu pe Rădoi sau Ghionea pentru cum se tratează fotbalul în mod profesionist.
Autor: George Heisu | 07.12.2017 | 08:49
Dică, lăudat pentru cum gestionează cazul Alibec.

După Ilie Dumitrescu, şi fostul mare arbitru Ion Crăciunescu s-a arătat exasperat de modul cum tratează fotbalul Denis Alibec, care mai mult “se dă lovit” decât încearcă să-şi ajute echipa prin prezenţa sa în teren. Crăciunescu l-a lăudat chiar pe Nicolae Dică pentru modul cum gestionează această situaţie.

ADVERTISEMENT

Deoarece vârful FCSB a anunţat din nou că este accidentat şi s-a autoexclus din lot pentru meciul decisiv de joi seara, cu Lugano, în care o victorie a “roş-albaştrilor” le-ar asigura primul loc în grupa de Europa League, Dică şi-a reamintit cu procedau fotbaliştii din vremea sa în asemenea cazuri, riscăndu-şi chiar sănătatea.

Dică îi dă drept exemplu pe Rădoi şi Ghionea

“Am avut colegi de echipă care făceau injecţii în genunchi, intrau pe teren şi mâncau terenul. Aşa procedau Rădoi sau Ghionea. Dacă el nu vrea să joace, ce să-i fac, dacă nu doreşte? Dacă spune că nu poate, nu pot să-l oblig să joace”, a spus Dică la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Lugano.

ADVERTISEMENT

Ion Crăciunescu a gustat din plin ironia fină a tehnicianului FCSB, arătându-se la rândul său deranjat de atitudinea lui Alibec. “Mie mi-a plăcut declaraţia lui Dică în legătură cu Alibec. Noi îl căutăm pe jucător de jumătate de an şi nu îl găsim. Ba e, ba nu e apt de joc”, a spus Crăciunescu.

Partida dintre FCSB şi Lugano se va disputa joi, 7 decembrie, de la ora 22:05, pe Arena Naţională şi va putea fi urmărită ONLINE în format VIDEO pe www.fanatik.ro.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!