Fotbal international

Dică, mesaj pentru fanii Rapidului din Giulești: „Numai în România se întâmplă așa ceva”

Autor: Eduard Nicolae Popa | 29.08.2018 | 15:00
Nicolae Dică, mesaj pentru fanii Rapidului care vor susține echipa din Viena

Nicolae Dică a vorbit la conferința de presă dinaintea partidei cu Rapid Viena, din playoff-ul Europa League și despre faptul că suporterii Rapidului din Giulești vor veni pe Arena Națională, să sprijine echipa austriacă împotriva celor de la FCSB.

„Numai la noi, în România, se întâmplă ca românii noștri să țină cu alții. Noi încercăm să facem ceva în fotbalul românesc, pentru că atunci când Steaua făcea puncte, au ajuns CFR, Urziceni, Oțelul în grupele Champions League. Datorită Stelei și a Rapidului lui Răzvan Lucescu, într-un an. Altfel nu jucau echipe românești în Champions League. Dar așa suntem noi, românii. Ce să facem?” 

Nicolae Dică nu e impresionat de faptul că fanii giuleșteni vin la meci și le dă un mesaj

„Cu cât ne țin mai mult ghină, cu atât avem noi mai mult noroc”, este concluzia la care a ajuns Dică, după  ce a aflat că suporterii rivalilor din Giulești vor ține la meci cu formația austriacă.

Austriecii de la Rapid Viena pot beneficia, conform protocolului, de 2.500 de bilete  pentru returul cu FCSB şi sunt dispuşi să le împartă cu ultraşii de la Rapid Bucureşti. De partea cealaltă, oficialii grupării finanţate de Gigi Becali se aşteaptă ca jucătorii lui Nicolae Dică să aibă parte de un public numeros la returul cu Rapid Viena.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!