ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Dică n-are superstiţii. “Roş-albaştrii”, la filmul “Ghinionistul”!

Pentru a le oferi elevilor săi un moment de relaxare, înaintea partidei din Europa League, cu Hapoel Beer Sheva, de joi, 2 noiembrie, ora 22:05, antrenorul FCSB a hotărât ca întreg lotul să...
Autor: George Heisu | 02.11.2017 | 00:01
Dică n-are superstiţii.

Pentru a le oferi elevilor săi un moment de relaxare, înaintea partidei din Europa League, cu Hapoel Beer Sheva, de joi, 2 noiembrie, ora 22:05, antrenorul FCSB a hotărât ca întreg lotul să meargă la avanpremiera filmului românesc ”Ghinionistul”, în regia lui Iura Luncaşu.

ADVERTISEMENT

“Roş-albaştrii” au probat faptul că nu au niciun fel de superstiţii, pe lângă titlul filmului, ei alegând ciudat şi sala în care să urmărească proiecţia, cea cu numărul 13. ”Am râs cu lacrimi, mi-a plăcut foarte mult. Sper să nu avem ghinion la meciul cu Beer Sheva”, a declarat Budescu la finalul filmului. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Dică şi compania s-au distrat copios în sala cu numărul 13

Alături de trupa lui Gigi Becali, la avanpremieră au asistat şi o parte din actorii care au făcut parte din distribuţia filmului ”Ghinionistul”, precum şi regizorul Iura Luncaşu. Scenariul filmului este semnat de Salex Iatma, Iura Luncaşu şi Radu Gabriel, iar producătorii Iura Luncaşu şi Andrei Băltăreţu-Iancu. Filmările au avut loc la Reşiţa, în luna octombrie a anului trecut.

ADVERTISEMENT

„Ghinionistul“ este un film românesc şi reprezintă o cursă plină de neprevăzut şi momente comice a unui tânăr talentat, care trebuie să înveţe să se bucure din nou de viaţă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!