Exclusiv. Astea sunt primele la titlu ale lui Petrescu, Dică şi Mangia!

SPECIAL FANATIK
Daniel Vlad   
in Stiri sportive
03/04/2018, 21:00
Exclusiv. Astea sunt primele la titlu ale lui Petrescu, Dică şi Mangia!

FCSB a câştigat greu partida cu Poli Iaşi, scor 1-0, iar echipa lui Nicolae Dică a preluat conducerea Ligii 1 Betano, fiind la egalitate de puncte cu CFR Cluj, 35 de puncte, dar având golaveraj mai bun.  Astfel, lupta la titlu s-a ascuţit, iar CS U Craiova, formaţia lui Devis Mangia, se află pe locul trei în clasament la patru puncte distanţă de echipele lui Nicolae Dică şi Dan Petrescu.

FANATIK.RO a aflat că Gigi Becali, Neluţu Varga şi Mihai Rotaru au pregătit prime consistente pentru antrenorii lor în cazul în care echipa lor câştigă titlul în Liga 1 Betano. Tehnicianul de 37 de ani al celor de la FCSB va încasa 100.000 de euro în cazul în care va reuşi să-i facă pe “roş-albaştri” campioni la sfârşitul acestui campionat. Nicolae Dică câştigă din partea lui Becali şi un salariu de 8.000 de euro pe lună.

Dan Petrescu încasează cea mai mare primă!

Însă cea mai consistentă primă de titlu o va încasa antrenorul formaţiei CFR Cluj, Dan Petrescu. “Bursucul” are de primit  de la conducătorii echipei din Gruia o primă de 200.000 de euro în cazul în care va câştiga titlul în Liga 1 Betano. Fostul internaţional este şi cel mai bine plătit tehnician din fotbalul românesc. Antrenorul clujenilor câştigă la CFR un salariu lunar de 40.000 de euro. Iar dacă va lua titlul, cu tot cu bonusuri, poate ajunge la 800.000 de euro în acest sezon pe banca ardelenilor!

La rândul său nici patronul oltenilor, Mihai Rotaru nu se lasă mai prejos. În cazul în care CS U Craiova o să câştige titlul în Liga 1 Betano, Devis Mangia are promisă o primă de 150.000 de euro. Totodată, după parafarea noului contract, antrenorul italian s-a ales şi cu un salariu lunar de 12.000 de euro. Însă acesta, chiar dacă a semnat un alt angajament pe o perioadă de trei ani, are în contract nişte clauze importante. În acest moment Devis Mangia are ca obiectiv clasarea la finalul campionatului pe unul dintre primele trei locuri, dar trebuie să câştige şi Cupa României.

100.000 de euro este prima lui Dică pentru câştigarea campionatului cu FCSB

200.000 de euro va lua Dan Petrescu pentru câştigarea titlului în această vară

150.000 de euro este prima lui Mangia pentru câştigarea titlului în Liga 1 Betano cu CS U Craiova

Închide ×