Fotbal international

Becali a dat detalii despre PLECAREA lui Dică: “Doar nu e nebun acum?”

UPDATE. Gigi Becali a vorbit despre Nicolae Dică şi a anunţat că nu îl va da afară niciodată:...
03.08.2017 | 00:09
Becali a dat detalii despre PLECAREA lui Dica Doar nu e nebun acum

UPDATE. Gigi Becali a vorbit despre Nicolae Dică şi a anunţat că nu îl va da afară niciodată:

“I-am spus lui Dică. <Băi, Nicolae, mai spun lucruri la nervi, dar tu să nu te iei după mine, dacă eu critic un jucător, o fac la nervi, tu să îl bagi. Ca dovadă, a jucat cu Enache şi eu l-am vrut pe Pleaşcă. Dar vreau să clarificăm, ca să nu mai întrebe toată lumea, spun aşa: Dică pleacă de la Steaua când vrea el, nu-l dau afară nicidoată.  Ca şi cu Mirel. Dică pleacă atunci când vrea el. 

I-am spus lui Meme astăzi, că am rugămintea să-i spună lui Dică, iar declaraţia lui să fie aşa: <Patronul mi-a spus că nu mă dă niciodată afară, stau cât vreau eu. O să vedeţi că asta va spune. 

Eu am acolo un om în locul meu, mâna dreaptă şi vocea mea. Mi-a spus că e foarte bun antrenor şi face bine tactic şi de aia spun că nu-l dau afară nicidoată. Dacă am spus că nu îl dau afară nicidoată, el e nebun să plece după patru meciuri”, a spus Gigi Becali la un post de televiziune.

––––––––––––––––––

Steaua va juca în deplasare contra formaţiei Viktoria Plzen, miercuri, 2 august, de la ora 21:15, în manşa retur a turului III preliminar al Champions League. În tur, formaţia lui Nicolae Dică a remizat cu trupa din Cehia, scor 2-2, iar Plzen este favorită pentru calificarea în play-off-ul Champions League, după ce a reuşit să înscrie două goluri pe “Arena Naţională”.

La conferinţa de presă de înaintea meciului, Nicolae Dică a spus: “Am revăzut meciul tur de 3 ori până acum. Le-am spus jucătorilor a doua zi după partidă ce am greşit. Important e să nu le mai facem în retur, să repetăm doar lucrurile bune miercuri seară. Am avut probleme în defensivă, acolo am suferit, de asta am şi luat golurile. Sunt momente în joc în care poţi fi surprins. Greşeli pot să apară oricând, dar trebuie să jucăm cu mintea, să avem răbdare. Avem 90 de minute la dispoziţie pentru asta. Am văzut meciul lui Plzen cu Dukla, 4-0, de sâmbătă, am văzut că au schimbat destui jucători. Avem meci greu, asta e clar”

Chestionat pe tema unei eventuale plecări dacă ratează calificarea la Plzen. aşa cum FANATIK.RO a anunţat în exclusivitate, Dică a spus: “În fiecare zi muncim foarte mult. Dar ca antrenor, rezultatele te ţin. Iar când un patron vrea să te dea afară, nu ai ce face. Eu îmi fac treaba, cu Craiova am jucat foarte bine, repriza a doua cred că a fost una din cele mai bune ale Stelei din ultimii ani! Am fost contestat şi ca jucător. Dar când eram pe teren, depindea doar de mine. Acum se schimbă situaţia, depinde de jucători, acum doar datorită lor pot deveni un antrenor foarte bun. Oricum, şi dacă nu le-aş spune eu nimic, ei trebuie să fie conştienţi că este un meci extrem de important, în care trebuie să fim convinşi la final că, indiferent de rezultat, am dat şi am făcut  totul pentru a ne califica”

DICA PLZEN – STEAUA. Înaintea meciului din retur dintre Viktoria Plzen şi Steaua, Nicolae Dică, antrenorul formaţiei finaţate de Gigi Becali, şi-a schimbat statusul de WhatsApp. Acesta şi-a pus un pesaj prin care încearcă să se motiveze în urma atacurilor venite la adresa lui după primele meciuri pe banca Stelei.

DICĂ PLZEN – STEAUA. Cum se motivează înaintea returului din Cehia

La poza de profil al contului pe care Nicolae Dică îl are pe WhatsApp, antrenorul Stelei şi-a pus un citat din Arnold Palmer, iar mesajul i se potriveşte fostului internaţional român, dar şi situaţiei în care se află înaintea manşei secunde cu Viktoria Plzen. “Mereu fă tot ce poţi, chiar şi atunci când toate şansele sunt împotriva ta”, apare la profilul lui Dică.

DICA PLZEN - STEAUA. Cum se motiveaza inainte de Champions League

Viktoria Plzen – Steaua, miercuri, 2 august, de la ora 21:15, în manşa secund a turului III preliminar al Champions League. Toate meciurile echipelor româneşti în cupele europene sunt LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.