Fotbal intern

Dică, prins în ofsaid de soție! Ce i-a cerut ca să nu divorțeze!

03.06.2018 | 19:58
Nicolae Dica si sotia acestuia, Corina

Lună decisivă pentru Nicolae Dică după ce soția l-a descoperit cu admiratoarea-n… telefon: e „în probe” pentru a nu i se rezilia unilateral „contractul” conjugal. 

Se anunță o lună de foc pentru Nicolae Dică. Poate chiar cea mai importantă din viața fostului internațional. „Nick”, așa cum îl „alintă” jucătorii și staff-ul FCSB, s-a luptat pe două fronturi pentru salvare, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Se știe cum s-a terminat bătălia pe plan profesional. Deși n-a luat titlul, „Vasi” Geambazi a anunțat prin „purtătorul de cuvânt” Gigi Becali că Dică va rămâne antrenorul lui FCSB și în continuare. Cât, numai ei știu…

Cealaltă luptă a lui „Nick” vine din interiorul căminului său și o are drept „adversar” pe nimeni alta decât pe… soția sa, Corina! Dacă la echipă situația este clară, simplă și pe puncte, situația de acasă e ceva mai complicată și presupune eforturi mai mari pentru Nicolae Dică pentru a termina „meciul” cu un succes.

De unde a început totul?

De când a ajuns pe banca FCSB-ului, Nicolae Dică a avut parte de un „boost” de imagine. Pe plan profesional, pe plan social ori pe plan financiar, totul a devenit mai „high level” pentru „Nick”. Dică a devenit astfel un idol al tribunei… feminine, al doamnelor și domnișoarelor microbiste! Așa se face că jucătorii, „titularii” de drept în grațiile fanelor, s-au văzut nevoiți să împartă popularitatea cu un tehnician tânăr precum Nicolae Dică. Nu a durat mult până când „Nick” a simțit valul de simpatie ce „bătea” asupra sa și a început astfel să iasă tot mai des singur, fără soție, la bere cu băieții. Mai o poză, mai un zâmbet, mai un schimb de conturi, un like pe Instagram, un buzz pe whatsapp și lucrurile au început să evolueze (ca să nu spunem să degenereze că sună urât…). Soția tehnicianului a „mirosit” încă din iarnă cu ce se confruntă și a trecut la contraatac. Adică a început propria investigație. Cina era la fel de caldă, zâmbetele nu dispăruseră din partea Corinei, afecțiunea la fel, dar ea lucra intens, incognito, pentru a afla ce se întâmplă cu tatăl copiilor ei.

Prima „repriză” a meciului conjugal s-a desfășurat la începutul anului 2018, când, după îndelungi săpături, Corina a venit la „Nick” cu prima dovadă de necontestat. Whatsapp-ul a fost canalul de scurgere de informații, iar Dică a intrat în ședință. Rufele murdare ale escapadei nu prea s-au spălat în familie și pentru asta a fost „vinovată” soția. Care a pus monopol pe telefonul tehnicianului și a avut grijă să afle toate fanele acestuia că nu mai este disponibil. Cum? Simplu: a postat la statusul de pe whatsapp-ul lui Dică un mesaj dur care atenționa domnișoarele ce atentau la liniștea căminului conjugal să îl lase în pace: „Pentru toate curvele care aveţi acest număr de telefon. Jocul s-a terminat. Semnat, soţia”. Punct!

Lucrurile în familia Dică s-au calmat, ieșirea „întârzâiată” a soțului a fost iertată și de „cartonașul galben”. Tehnicianul FCSB s-a liniștit și totul s-a așezat, mai ales că pe plan profesional totul era OK, echipa mergea foarte bine din punct de vedere al rezultatelor înainte de play-off și în prima parte a acestuia. Numai că…

Numai că „Nick” a „comis-o” din nou!

A fost, însă, doar liniștea de dinaintea unei furtuni apocaliptice. Eroul de la Kiev (pe cât de clișeu sună, pe atât de adevărat este!), a fost (sur)prins de curând într-un ofsaid grosolan de către soție. De această data nu a fost vorba de mai multe admiratoare, ci doar de una singură, dar bună! Corina se pare că nu s-a lăsat convinsă că „Nick” s-a cumințit după ieșirea de la început de an și a continuat cu perseverență să caute date despre o altă infidelitate a „titularului” de familie. Și a găsit!

Unealta „blestemată” a fost din nou, surpriză, telefonul acestuia. În acest caz recent, soția ar fi găsit date concrete ale unei legături suspecte, între soțul său și o tânără domniță. Fiind la a doua abatere disciplinară în mai puțin de câteva luni, Corina ar fi răbufnit extrem de dur. S-a lăsat cu amenințări că pleacă de acasă împreună cu cei doi copii și se lasă cu un transfer definitiv după 15 ani de mariaj. Acest moment nu a căzut deloc bine pentru Nicolae Dică, cum era de așteptat. A început să se gândească serios și să facă tactica viitorului său. Amenințările Corinei că pleacă din cantonamentul conjugal au avut un impact puternic asupra lui „Nick”. Conștient că nu ar fi cazul să o ia de la capăt doar pentru euforia momentului și să dea cu piciorul la ce a clădit în atâta timp doar pentru un moft, tehnicianul FCSB a luat o decizie radicală. Și anume, că este momentul să își recapete renumele de soț devotat familiei și să facă orice este posibil pentru ca mama copiilor săi să-l ierte.

Fotbalistul stelist Mirel Radoi si sotia sa Viviana l-au botezat, simbata, la biserica Sfinta Vineri din Pitesti, pe Marco Andrei fiul colegului sau de club Nicolae Dica.

Negocieri crunte în familie, mai ceva ca la Palat!

Așa că Dică s-a întâlnit cu Corina pentru a calma spiritele. Doamna Dică nu ar fi lăsat garda jos și l-a perpelit serios după ce a văzut că acesta se căiește. Speriat de gândul că frumoasa sa soție poate să nu-i mai fie soție, „Nick” a mai cerut o șansă și i-a explicat îndelung cât de mult dorește asta.

Cu capul în pământ, a promis că nu mai face, că nu mai „bagă material” la fanele sale și este gata să facă orice pentru a avea liniște în familie. A fost un monolog emoționant al lui Nicolae Dică, cu promisiuni, cu planuri de viitor cu căință în suflet și cu toate cele. Când a simțit că l-a adus unde a vrut, Corina a început să își expună „clauzele” noului „contract”. Și ce a urmat nu a fost deloc ușor pentru antrenorul FCSB-ului…

E în perioadă de probă acasă

Practic, Dică a fost victima unui tăvălug de cerințe și condiții ale soției sale. Mai avea puțin și își chema impresarul pentru a fi sigur că nu este păcălit la „contractul” cu soția sa, vizavi de termenii împăcării. Primul punct a fost cum era normal, telefonul soțului. Acces total pentru soție, fără parolă, nu se pune problema. Dică „sâsâie” un „Da” chinuit. Au urmat conturile Social Media, Instagram, Facebook plus problematicul whatsapp, desigur. Din nou, acces total pentru soție, din nou se aude un „Da” chinuit. S-a trecut apoi la conținut.

Poze, multe poze noi cu Corina și „Nick” pe toate conturile amintite și acest lucru să nu fie doar ceva de moment. Ca o paranteză, Dică nu mai pusese o poză cu soția de foarte mult timp pe conturile sale de socializare. Se aprobă din partea soțului și acest punct. Ce a fost mai frumos a fost lăsat la final de Corina. Lovitura grea a fost că „Nick” nu mai are voie la bere cu băieții, cu acei tineri nestatornici care îl învață la lucruri rele! Adio „deplasări”! Diurne sau nocturne, nu contează! Berea cu băieții și ieșirile la cafenele, locul „de baștină” al admiratoarelor, nu mai există. „Da-ul” e și mai chinuit de această dată. Și ca totul să fie complet, Corina îi citează din nou „clauzele” pentru ca la final să vină cu adevărat bomba. Nicolae Dică trebuie să demonstreze că e gata să fie din nou băiat de casă. Și i s-a dat o lună de probă pentru a reintra în grațiile doamnei Dică. Este interesant de urmărit dacă după o lună de foc, Dică se poate lăuda măcar cu titlul de… căsnicie salvată

Căsătoriți de 15 ani

Corina și Nicolae Dică s-au căsătorit în 2003, după o relație de 5 ani, de pe vremea când „Nick” juca la Dacia Pitești. Nunta au făcut-o ceva mai târziu la Pitești, după 11 ani, pe vremea când el era legitimat la Viitorul Constanța, sub comanda lui Gică Hagi. Relația de „joc” conjugal dintre „Nick” și Corina a fost „încununată” cu două „trofee” fără egal, Samira (8 ani) și Marco (13 ani).

Discuții fierbinți în cantonamentul naționalei

În vara lui 2010, naționala mai pierduse o calificare la un Mondial și se pregătea pentru preliminariile EURO 2012 sub comanda lui Răzvan Lucescu. Nicolae Dică era în lotul care a jucat un amical, pierdut cu 0-1, contra Macedoniei. După meci, „Nick” s-a relaxat pe Messenger-ul de la acea vreme. Interlocutoarea sa a fost o tânără pe nume Alexandra, o devoratoare de fotbaliști din garda veche. Ea din garda veche, nu fotbaliștii, ca să nu existe dubii… Discuția a „transpirat” în presa tabloidă și Dică a avut de dat niște explicații acasă în legătura cu dialogul „nevinovat” la ceas de seară.

„Eu și Corina ne-am cunoscut în urmă cu 20 ani şi a fost dragoste la prima vedere. După fiecare antrenament obişnuiam să ies la terasă cu colegii de echipă, într-una din zile a venit şi Corina cu nişte prieteni comuni. Eu am fost cel insistent pentru că am simţit că este sufletul meu pereche”, Nicolae Dică

„Anul 2006 a fost cel mai bun din cariera mea de jucător. Am câştigat campionatul cu Steaua şi am fost declarat jucătorul anului”, Nicolae Dică

38 de ani are Nicolae Dică (s-a născut pe 9 mai 1980, la Pitești)

2 echipe a antrenat Nicolae Dică: FC Argeș (2016-2017) și FCSB (2014-2015 secundul lui Costel Gâlcă, 2015 secundul lui Mirel Rădoi, 2017-2018 principal)