Fotbal intern

Dică, probleme cu Alibec, Enache şi Bălaşa. Situaţia celor trei

FCSB mai are un singur meci amical de disputat în stagiul de pregătire din Spania, dar Nicolae Dică întâmpină probleme cu jucătorii accidentaţi.
29.01.2018 | 14:18
Dică, probleme cu Alibec, Enache şi Bălaşa. Situaţia celor trei

Trupa pregătită de Nicolae Dică va întâlni NK Osijek, marţi, de la ora 17:00, dar antrenorul vicecampioanei României are mai mulţi jucători accidentaţi. Pe lista fotbaliştilor cu probleme se numără Denis Alibec, Mihai Bălaşa şi Gabi Enache.

Denis Alibec nu a făcut parte din lotul “roş-albaştrilor” pentru meciul câştigat de FCSB în faţa celor de la Jiangsu Suning, iar astăzi s-a antrenat separat de restul grupului, semn că nu este apt 100%. Alături de atacantul FCSB-ului s-a pregătit şi Mihai Bălaşa, care trage tare să revină în programul normal al echipei.

Enache va face un RMN

De partea cealaltă, Gabi Enache, fundaşul în vârstă de 27 de ani al vicecampioanei României, s-a accidentat la genunchi la o fază în care a încercat să lupte pentru balon chiar cu Dică la un clasic 5 contra doi. Acesta a simţit o durere şi a ieşit de la antrenament. Cel mai probabil va fi supus unui RMN pentru a afla care este situaţia lui. 

FCSB va reveni în ţară pe 2 februarie, iar delegaţia formaţiei pregătite de Nicolae Dică se va deplasa direct la Mediaş, acolo unde va avea loc primul meci din 2018. “Roş-albaştrii” vor debuta în sezonul de primăvară pe 3 februarie, împotriva celor de la Gaz Metan, în etapa 23 din Liga 1 Betano.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri