Fotbal intern

Dică, probleme mari înaintea jocului cu Astra! Mihai Stoica: „Din fericire, avem jucători inteligenți”

Autor: Alexandru Năstase | 03.11.2018 | 17:19
Nicolae Dică trebuie să improvizeze în meciul cu Astra Giurgiu

Nicolae Dică are probleme mari înaintea jocului cu Astra Giurgiu! Antrenorul FCSB-ului este nevoit să schimbe din mers din cauza accidentărilor. Nu mai puțin de șase fotbaliști sunt în acest moment abonați la echipa medicală. Bogdan Planic, Marko Momcilovic, Mihai Bălașa, Alexandru Stan, Mihai Pintilii și Ovidiu Popescu sunt jucătorii care îi fac nopțile albe lui Nicolae Dică.

În absența lor, antrenorul FCSB-ului este forțat să improvizeze în linia defensivă. Cu toate acestea, Mihai Stoica este liniștit – spune că Dică are la dispoziție fotbaliști inteligenți care pot fi folosiți pe mai multe posturi. De altfel, managerul i-a lăudat pe Roman, Filip și Morais, care deja au evoluat în acest sezon în funcție de problemele echipei

Dică, probleme mari înaintea jocului cu Astra! Nicolae Dica in meciul de fotbal dintre Universitatea Craiova si FCSB, din cadrul Ligii 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, duminica 21 octombrie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Nicolae Dică este pe locul 2 în clasamentul Ligii 1 Betano cu FCSB

Dică, probleme mari înaintea jocului cu Astra!

“Sunt foarte mulți absenți. Din nefericire, Dică va trebui să facă din nou improvizații; din fericire, avem jucători inteligenți, gen Roman, Filip, Morais, care pot evolua pe orice poziție. Morais, de când a venit de la Astra, a jucat fundaș stânga, poziția lui de bază, mijlocaș central, fundaș central, a făcut-o bine.

Filip a jucat toată cariera lui la tineret fundaș stânga, a devenit mijlocaș central, acum joacă fundaș central. De Roman nu mai are rost să discutăm, foarte rar a jucat fundaș dreapta, deși e atacant, acum a ajuns fundaș stânga. Glumeam cu el, îi spuneam că e noul Inverski. Inveski e fundaș stânga, unul dintre cei mai importanți din Cehia. Cam asta vrem noi de la Roman. Vârsta îl ajută. Nu e alt fotbal, dar e diferență mare să joci fundaș stânga când ai fost obișnuit să joci atacant lateral”, a declarat Mihai Stoica înaintea jocului cu Astra Giurgiu, primul din returul sezonului regulat. În runda de deschidere a campionatului, echipa antrenată atunci de Marius Măldărășanu s-a impus cu scorul de 1-0. Singurul gol al partidei a fost marcat de Azdren Llullaku.

  • 24 de puncte a acumulat FCSB după 13 jocuri disputate în acest sezon

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!