Sport

Nicolae Dică pune presiune pe Craiova lui Reghecampf: „O au grea cu Sepsi, iar la retur nu-și permit să menajeze jucători”

Nicolae Dică pune presiune pe Universitatea Craiova și îi avertizează pe jucătorii lui Laurențiu Reghecampf că au un program dificil în următoarea perioadă.
20.04.2022 | 12:18
Nicolae Dica pune presiune pe Craiova lui Reghecampf O au grea cu Sepsi iar la retur nusi permit sa menajeze jucatori
Nicolae Dică pune presiune pe Craiova lui Reghe. Sursă foto: orangesport.ro
ADVERTISEMENT

Fostul antrenor secund al naționalei României nu crede că oltenii se pot impune clar în manșa tur din semifinala Cupei României cu Sepsi, astfel încât să-și poată menaja fotbaliștii la retur, pentru a-și păstra titularii pentru duelul din campionat cu FCSB.

Nicolae Dică pune presiune pe Craiova lui Laurențiu Reghecampf

Nicolae Dică pune presiune pe jucătorii lui Laurențiu Reghecampf înainte de partida din Cupa României cu Sepsi, care se va disputa în primă manșă pe stadionul covăsnenilor:

ADVERTISEMENT

„Nu e ușor nici la Craiova, dacă pierzi câteva meciuri în campionat, devin lucrurile mai dificile și pentru ei. La fel și în Cupa României, ei au un meci greu cu Sepsi, Sepsi e într-o formă bună, a jucat în cupele europene.

De-asta și Reghe i-a avertizat pe jucători, pentru că poți să prinzi o serie de meciuri mai puțin bune și să ajungi într-un moment dificil, să te îndepărtezi de toate obiectivele”.

ADVERTISEMENT

„Va fi foarte greu ca cei de la Craiova să se impună clar cu Sepsi în deplasare, ca să-și menajeze jucători cu FCSB-ul.

Oricum, se vor mai pierde multe puncte în aceste cinci etape, pentru că primele trei sunt echilibrate între el și restul le pot încurca pe cele trei”, a mai spus Nicolae Dică, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Ne-am învățat cu patronul FCSB-ului!”

Nicolae Dică a continuat și a comentat declarațiile făcute de Gigi Becali, cu privire la disputarea ultimului meci din campionat, contra lui CFR Cluj, pe stadionul Ghencea, fiind de părere că jucătorii și staff-ul trebuie să se gândească doar la următoarele meciuri:

„Ne-am învățat cu patronul FCSB-ului, dar cred că staff-ul tehnic nu se gândește acum la ultimul meci cu CFR, ci la fiecare meci în parte. Așa ar fi normal să gândească staff-ul, pentru că îi așteaptă un meci greu acum cu Farul”.

ADVERTISEMENT

„Jucătorii nu se vor gândi la meciul de atunci, se vor gândi la fiecare meci, nu se gândesc ei pe ce stadion vor juca”, a mai spus Nicolae Dică.


  • (P) Cota BETANO pentru Sepsi – Universitatea Craiova: 3,20 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT