Dică râde de CSA. “Aseară au fost 20.000 de rapidişti pe stadion!” Ce zice de un duel FCSB – Steaua

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
15/04/2018, 13:51
Dică râde de CSA. “Aseară au fost 20.000 de rapidişti pe stadion!” Ce zice de un duel FCSB – Steaua

CSA Steaua a fost învinsă de Academia Rapid, iar Nicolae Dică nu a ezitat să ironizeze echipa coordonată de Marius Lăcătuş şi susţine că rapidiştii au umplut “Arena Naţională”, lăsând de înţeles că steliştii nu s-au făcut văzuţi.

Mai mult, Nicolae Dică speră ca Gigi Becali să reuşească să câştige dreptul de a folosi numele “Steaua” pe data de 9 mai, exact în ziua când antrenorul FCSB-ului va împlini 37 de ani.

Nicolae Dică râde de CSA Steaua

“Am văzut că pe 9 mai se va decide dacă domnul Gigi Becali va câştiga dreptul de a folosi numele “Steaua”, exact de ziua mea şi ar fi un lucru frumos. Am văzut meciul CSA Steaua – Rapid. A fost o atmosferă frumoasă pentru un meci de liga 4. Ei au încercat să se scuze pentru ceea ce au făcut când au dat vina pe galeria noastră. La meciurile noastre nu s-a întâmplat nimic şi se întâmpla acum?

Nu putem face comparaţia între o echipă de Liga 1 care se bate la titlu şi în cupele europene şi o echipă care n-a reuşit să se impună în liga a 4-a. Acea echipă este în momentul ăsta în liga a 4-a, noi în liga 1. Aseară au fost 20.000 de rapidişti pe stadion, mai puţini stelişti”, a spus Nicolae Dică. 

Închide ×