Fotbal intern

Dică s-a făcut rău: “În vestiar nu deschidea gura. Acum nu mai tace”

19.05.2018 | 13:49
Dică s-a făcut rău:
Nicolae Dică i-a dat un răspuns tăios fostului său coechipier, Florin Lovin
ADVERTISEMENT

Nicolae Dică s-a arătat extrem de vehement la adresa unui fost coleg de echipă, înainte de meciurile decisive pentru titlu din ultima etapă din Liga 1.

Dică i-a răspuns lui Florin Lovin, cel care acum este impresarul lui Constantin Budescu şi Denis Alibec, şi care a spus că antrenorul FCSB nu are personalitate“M-au surprins declarațiile lui Lovin. Când eram la Steaua, nu-l auzeam pe Lovin vorbind în vestiar. Acum s-a trezit vorbind despre personalitate. Vorbea un Nicolae Dică, vorbea Mirel Rădoi, vorbea Petre Marin. Lovin tăcea din gură şi acum, când e impresar, vorbeşte cam mult. Să-și vadă de impresariat! În iarnă i s-a transmis să găsească un club lui Alibec și n-a venit cu nimic. Să-și vadă de treaba lui și să nu mai vorbească de personalitatea mea”. Dică a avut conflicte cu ambii jucători impresariaţi de Lovin. Budescu i-a reproşat public faptul că e mereu schimbat la pauză, iar cu Alibec a fost într-un scandal continuu.

ADVERTISEMENT

Nicolae Dică nu l-a exclus din lot pe jucătorul lui Lovin

Nicolae Dică a explicat şi care este situaţia jucătorului impresariat de Florin Lovin: “Alibec n-a fost trimis la echipa doua. Se antrenează cu prima echipă, dar nu voi conta pe el pentru meciul cu Astra. Nu am semnat prelungirea contractului cu Steaua, deci nu pot spune ce se va întâmpla cu Alibec. Dacă rămân la echipă, știu ce se va întâmpla cu Alibec.”

Partida dintre FCSB şi Astra Giurgiu va fi transmisă Live Text şi Live Stream pe FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri