Fotbal intern

FANATIK a surprins live reacția nervoasă a lui Dică în momentul în care Becali îl făcea praf la TV

17.09.2018 | 01:29
FANATIK a surprins live reactia nervoasa a lui Dica in momentul in care Becali il facea praf la TV

FCSB a rămas pe primul loc după meciul din Gruia, scor 1-1, goluri Florinel Coman și George Țucudean. Antrenorul Nicolae Dică s-a arătat mulțumit de prestația elevilor săi, dar s-a lovit de furia patronului Gigi Becali. FANATIK.RO a surprins live reacția lui Nicolae Dică în momentul în care a văzut comentariile patronului său.

După meci, antrenorul FCSB a fost destul de acid la adresa fotbaliștilor săi: „Din păcate nu am reușit să câștigăm jocul. Am avut o ocazie mare la 1-0. Am intrat în avantaj la pauză. A venit acea lovitură liberă de la 35 de metri. Nu pot înțelege cum luăm asemenea goluri”, a spus Dică, la cald. La conferința de presă, antrenorul FCSB a fost mai înțelegător: „Important este că am luat și acest punct și rămânem pe primul loc, am jucat cu o contracandidată la câștigarea titlului și eu sunt mulțumit”, concluziona fostul decar stelist.

"Echipa a intrat in DEGRINGOLADA in minutul 48!" Declaratiie pe www.fanatik.roExplicatiile lui Dica, dupa 1-1 cu CFR pe www.fanatik.ro

Gepostet von Fanatik.ro am Sonntag, 16. September 2018

Reacția nervoasă a lui Dică în momentul în care era făcut praf de Becali

Astfel, Nicolae Dică părea să fie într-o stare bună după ce a analizat derby-ul din Gruia. A ieșit de la conferința de presă zâmbitor, i-a salutat pe jurnaliștii prezenți și a început să facă poze cu fanii care s-au înghesuit în zona mixtă a stadionului din Gruia. Filmul s-a rupt însă pentru Dică atunci când a văzut declarația lui Gigi Becali, în momentul în care patronul FCSB a susținut că roș-albaștrii nu au jucat atât de slab nici măcar la partida de la Iași, când au pierdut titlul în sezonul precedent!

CFR-FCSB 1-1. Cele mai tari imagini din derby-ul Ligii 1 Betano

Citește și:

  • Mihai Bălaşa, făcut praf de Becali, după CFR – FCSB 1-1: “Eşti un munte de om, nu ţi-e ruşine?”
  • Gigi Becali, ameninţări în direct după CFR – FCSB 1-1: “Poate îi dau afară şi pe Dică, şi pe Meme!”
  • Dialog incendiar Becali – Ilie Dumitrescu: “Gigi, te păcăleşti singur” / “Adu-mi tu om în locul lui”

După acest moment, Dică s-a înnegrit la față și și-a schimbat starea la 180 de grade. Antrenorul FCSB chiar și-a spus în barbă, vizibil nervos, „ce mai zicea dacă luam 3 puncte?!” După ce a văzut mesajul transmis de patronul FCSB, Dică a plecat val-vârtej din stadion, ignorând ceilalți suporteri care nu au mai reușit să facă poze cu el.

Gigi Becali i-a dat un ultimatum lui Nicolae Dică

Înainte de derby-ul cu CFR Cluj, patronul FCSB a vorbit și despre situația lui Nicolae Dică. Surprinzător, dacă până acum susținea că Dică este de neclintit, acum Gigi Becali a vorbit despre faptul că îl va analiza pe antrenorul FCSB în iarnă. Acum, patronul roș-albaștrilor anunță că Dică mai are doar cinci etape să își arate stofa de antrenor.

„O să vedeţi după 13 etape ce se va întâmpla la FCSB! O să vedeţi voi. Hai să lăsăm în pace, că vă dau cuvântul meu de onoare, că nu-l dau afară,Lăsaţi-mă 13 etape şi o să vedeţi apoi voi ce o să se întâmple la FCSB! O să trag eu concluziile şi fără Meme! Am vrut să nu vorbesc despre asta, dar nu se mai poate! Poate îi dau afară pe toţi!”, a tunat patronul FCSB.

Nicolae Dică și Meme Stoica au fost criticați dur de Gigi Becali

Gigi Becali pune foc pe paie și alimentează informațiile potrivit cărora Edi Iordănescu ar putea să fie urmașul lui Dică la FCSB. De altfel, FANATIK.RO a enumerat înainte de meciul de la Cluj trei motive care arată faptul că fostul antrenor al lui CFR Cluj ar fi tot mai aproape de roș-albaștri.

Până atunci, Dică își joacă mandatul la FCSB în meciurile cu Dunărea Călărași, Hermannstadt, Concordia Chiajna, CS U Craiova și FC Voluntari.