Care este gluma pe care ”Nic” Dică nu o mai suportă în vestiar!

Daniel Vlad   
in Stiri sportive
06/04/2018, 16:13
Care este gluma pe care ”Nic” Dică nu o mai suportă în vestiar!

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

FCSB a egalat CFR Cluj în clasament, 35 de puncte şi se află pe primul loc datorită golaverajului mai bun. Dar, totuşi, Nicolae Dică trăieşte periculos deoarece jocul echipei sale nu se ridică la aşteptările lui Gigi Becali. După partida câştigată greu împotriva elevilor lui Flavius Stoican, patronul vicecampionilor şi-a manifestat frustarea pentru prestaţia fotbaliştilor săi. “Nu se poate aşa ceva! Am ajuns să tremur  contra Iaşului şi pe teren propriu, şi cu un om în plus! Meciul ăsta nu a fost Steaua-Poli Iaşi 1-0, a fost Budescu-Poli Iaşi 1-0. Fără Budescu suntem terminaţi. Să nu mai aud că el este comentat prin vestiar”, a  spus Becali.

Evident că declaraţiile patronului Gigi Becali nu i-au căzut deloc bine lui Nicolae Dică, mai ales că în ultimele zile acesta a tot auzit prin vestiar, dar şi în anturajul său o frază care a început să îl scoată din sărite. “Nicule, roagă-te să nu se accidenteze Budescu în somn. Fără el, eşti terminat”, a fost mesajul care l-a enervat la culme pe antrenorul roş-albaştrilor. Glumă, neglumă, aceste cuvinte au început să-l scoată din sărite pe Dică.

Cehii au pregătit banii pentru Budescu

Iar lucrurile pentru Nicolae Dică stau tocmai în acest fel. Îi place sau nu îi place antrenorului, Constantin Budescu este cel mai în formă fotbalist al roş-albaştrilor. Şi nu au fost puţine meciurile în care ”Budi” a fost omul decisiv pentru formaţia ”roş-albastră”. Internaţionalul vicecampionilor a reuşit să marcheze în Liga 1 Betano în acest campionat 9 goluri, iar Cosmin Contra a început să îl convoace constant şi la echipa naţională.

FANATIK.RO a aflat că în acest moment Constantin Budescu are şi un motiv în plus să joace foarte bine, pe lângă dorinţa de câştigare a campionatului, deoarece ocupanta locului doi din Cehia, Slavia Praga este cu ochii pe el. (vezi detalii)  Budescu a fost urmărit în mai multe rânduri de reprezentanţii formaţiei respective, iar bugetul de transfer pe care praghezii îl au alocat pentru un jucător de tipul lui Budescu este de 4 milioane de euro. Din fericire pentru cehi, clauza lui Budescu este chiar mai mică decât îşi propun ei să achite, fiind de ”doar” 3 milioane. Rămâne doar ca Slavia să se înţeleagă practic cu jucătorul la contract, pentru că Becali nu are ce face dacă există un club care pune jos banii pentru perla Budescu.

2 milioane de euro este cota pe transfermarkt pentru Constantin Budescu

3 goluri a marcat din penalty Budescu în acest campionat

Închide ×