De ce e Dică “gelos” pe Dan Petrescu! Totul pleacă de la Gigi Becali!

Daniel Vlad   
in Stiri sportive
06/04/2018, 16:25
De ce e Dică “gelos” pe Dan Petrescu! Totul pleacă de la Gigi Becali! GALERIE FOTO

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Nicolae Dică şi Dan Petrescu conduc braţ la braţ clasamentul în Liga 1 Betano, 35 de puncte, însă tehnicianul roş-albaştrilor este convins că echipa sa ar fi fost principala favorită la titlu dacă el beneficia la FCSB de modul de lucru pe care îl are “Bursucul” în Gruia. Concret? “Dicanio” le-a spus apropiaţilor că Dan Petrescu decide absolut totul la Cluj, iar boss-ul Neluţu Varga, cel care gestionează de la Bucureşti formaţia feroviarilor pe parte financiară, nu se bagă deloc peste acesta. “Dacă aveam condiţiile de lucru ale lui Dan Petrescu eram de mult pe primul loc sau eram chiar campioni“, le-a spus Dică oamenilor săi de încredere.

Iar motivele de supărare ale lui Nicolae Dică sunt întemeiate, deoarece niciodată oficialii CFR-ului sau Neluţu Varga nu au ieşit public să îl atace pe Dan Petrescu sau să comenteze jocul prestat de elevii acestuia. “Dan Petrescu are mână liberă la echipă, dar în primul rând el are mână liberă la transferuri. Noi dacă ne dorim un jucător îl consultăm pe antrenorul nostru principal. Dan este cel care decide absolut totul şi în legătură cu jocul echipei sau de ce sistem vor juca. Noi avem mare încredere în  tehnicianul nostru şi suntem siguri că la vară vom face o mare sărbătoare aici la Cluj”, a spus Mureşan.

Gigi Becali decide tot la FCSB!

La FCSB lucrurile stau cu totul în alt fel. Nicolae Dică este mitraliat aproape etapă de etapă, public, de către Gigi Becali, iar patronul vicecampionilor nu ezită să îi amintească antrenorului său că, dacă nu câştigă campionatul, atunci este out de la conducerea băncii tehhice a roş-albaştrilor. În plus, faptul că patronul vicecampionilor se bagă peste antrenorul său la alcătuirea primul “11” nu mai este nici un secret. Dar şi mai dureros pentru Dică este că latifundiarul din Pipera obişnuieşte să anunţe echipa de start a celor de la FCSB cu o zi înainte de meciuri.

Dică poate să aducă la Steaua doar fundaşi. De mijlocaşi şi atacanţi mă ocup eu. Nu poţi să laşi un BMW pe mâna unui care care ştie să conducă un trabant. Nu e nici o supărare pentru că eu i-am spus de la început cum lucrez. Aşa procedez şi cu echipa. Nu că i-o fac eu mereu, dar am pretenţia să mai bage pe unul sau pe altul atunci când eu vreau să îi văd pe teren, iar Dică nu a trecut niciodată peste cuvântul meu”, a spus Gigi Becali despre Dică în urmă cu ceva timp.

37 de ani are Nicolae Dică

50 de ani are Dan Petrescu

Închide ×