Fotbal intern

Dică a decis cine joacă lângă Planic. Primul 11 al FCSB contra celor de la Hermannstadt

30.09.2018 | 15:07
Dica a decis cine joaca langa Planic Primul 11 al FCSB contra celor de la Hermannstadt
ADVERTISEMENT

Nicolae Dică va juca la Târgu Mureș, contra lui Hermannstadt, cu alt prim 11 față de meciul de Cupă de la Zlatna. După ce FCSB a învins Unirea Alba Iulia cu 1-0 și s-a calificat în optimile competiției, Nicolae Dică va schimba toată echipa pentru partida de campionat.


UPDATE. Nicolae Dică s-a decis care este primul 11 pe care îl trimite în teren în această seară contra celor de la Hermannstadt. Așa cum FANATIK.RO a anunțat, Dică schimbă toată echipa, mai puțin Junior Morais, Acesta este singurul titular care a jucat în Cupă și joacă și contra Sibiului, acum făcând pereche cu revenitul Bogdan Planic.

ADVERTISEMENT

Bălgrădean – Benzar, Planic, Junior Morais, Stan – Nedelcu, Ov. Popescu – Man, Tănase, Coman – Gnohere.


Cel mai important lucru este revenirea printre titulari a lui Bogdan Planic, singurul stoper rămas valid în acest moment, și care a fost menajat în meciul din 16-imile Cupei României. Bogdan Planic s-a antrenat separat în ziua meciului de Cupă, el acuzând dureri după întâlnirea cu Dunărea Călărași, dar lucrurile par să fie în regulă cu fundașul sârb.

ADVERTISEMENT

Nicolae Dică schimbă toată echipa pentru Hermannstadt. Planic, titular

În meciul de la Zlatna, Dică a mers pe mâna celor mai puțin utilizați, chiar și a doi jucători aduși de la tineret. Vlad – Jakolis, Filip, Morais, Botezatu – Dima, Zlatinski – Roman, Moruțan, Teixeira – Rusescu este primul 11 pe care Dică l-a trimis contra celor din Alba Iulia. Pe parcurs a fost nevoit să mai apeleze la Tănase, Stan și Man.

Dintre cei 11 titulari care au jucat în Cupă, unul singur își va păstra postul și contra sibienilor lui Pelici. Este vorba despre Junior Morais, care va face pereche la Târgu Mureș cu Bogdan Planic, cel despre care Becali spunea pentru FANATIK.RO că nu va pleca în iarnă de la FCSB. Linia de apărare a roș-albaștrilor va fi completată de Benzar pe dreapta și de Alexandru Stan în stânga, în timp ce între buturi va reveni Cristi Bălgrădean în locul lui Andrei Vlad.

ADVERTISEMENT
Junior Morais și-a pierdut postul de fundaș stânga în fața fostului coleg de la Astra Alexandru Stan
Junior Morais va juca și cu Hermannstadt stoper stânga, Nicolae Dică fiind nevoit să meargă pe mâna lui după accidentările lui Bălașa și Momcilovici

„Bizonul” în locul lui Rusescu

Niciunul dintre jucătorii care au jucat la Zlatna de la mijloc în sus nu se vor mai regăsi printre titulari contra Hermannstadt-ului. Cei doi mijlocași defensivi vor fi Dragoș Nedelcu și, probabil, Lucian Filip, ultimul jucând stoper dreapta în Cupă și purtând banderola de căpitan.

Citește și…

ADVERTISEMENT

Linia de trei din spatele lui Gnohere, care va intra titular în locul lui Rusescu, va fi formată din Dennis Man, Florin Tănase și Florinel Coman. La primii doi Nicolae Dică a fost nevoit să apeleze și la Zlatna, pentru că FCSB nu izbutea să deschidă apărarea condusă din teren de Ioan Grozav, fratele lui Gicu, și dirijată foarte bine din poartă de Dragoș Sporea.

FCSB a bătut în Cupă, urmează Dunărea Călărași în faza optimilor, dar până atunci e meciul de la Târgu Mureș cu Hermannstadt, roș-albaștrii rămânând în Ardeal până duminică seara.

Cum a arătat FCSB cu Unirea Alba Iulia:

Vlad – Jakolis, Filip, Junior Morais, Botezatu – Dima, Zlatinski – Roman, Moruțan, Teixeira – Rusescu.

Cum va arăta FCSB cu Hermannstadt:

Bălgrădean – Benzar, Planic, Morais, Stan – Nedelcu, Filip – Man, Tănase, Coman – Gnohere.

ADVERTISEMENT