Fotbal intern

Polemica anului. Dică, sclav? “Lăsaţi-l în pace! Ştia în ce se bagă!”

Fostii stelisti îi iau apărarea antrenorului în polemica "Dică, sclav?". De ce trebuie să fie lăsat în pace Nicolae Dică.
28.11.2017 | 10:05
Polemica anului. Dică, sclav?
ADVERTISEMENT

Foştii jucători şi antrenori ai Stelei sar în apărarea lui Nicolae Dică în polemica “Dică, sclav?”. Dorinel Munteanu a fost, după cum spune el, mai mult jucător decât antrenor la Steaua. A evoluat pentru roş-albaştri în două sezoane, fiind părtaş la victoria cu Valencia din Cupa UEFA şi la titlul câştigat în 2005. A jucat, în campionat, în 33 de meciuri pentru roş-albaştri şi a marcat de două ori. VEZI AICI ONLINE TOATE FAZELE MECIULUI, ECHIPELE DE START, CLASAMENTUL IN TIMP REAL

“Eu nu vreau să-mi vorbesc de perioada în care am fost eu la Steaua, oricum, am fost mai mult jucător decât antrenor acolo. Declaraţiile lui Gigi după meciul de la Iaşi, şi la adresa antrenorilor, în general, nu sunt la locul lor, dar cred că Dică ştia în ce se bagă atunci când a preluat echipa”, a fost declaraţia lui Dorinel pentru FANATIK.RO. 

Dică, sclav? Şi Dorinel s-a certat cu Gigi

Scandalul care a stârnit reacţia generaţiei “Uefantastice” a Stelei, care a trimis o scrisoare deschisă (TOATE DETALIILE AICI) l-a făcut pe Munteanu să afirme că nu se poate ca lui Dică să i se atribuie termenul de “sclav”. Dorinel, care a spus în repetate rânduri că nu va mai antrena FCSB din cauza interferenţelor lui Gigi Becali în viaţa echipei, spune că s-a săturat să comenteze acţiunile patronului roş-albaştrilor.  Dorinel a antrenat în Ghencea doar câteva luni. 

ADVERTISEMENT

“Nu cred că Nicolae se poate încadra în descrierea asta, cu termenul . Trebuie lăsat în pace şi să i se dea încredere, că e antrenor tânăr şi de viitor. Atât spun, nu vreau să mai intru în alte polemici“, a spus Dorinel Munteanu. 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 867. 32 pagini + Horoscop 2022!
A apărut noua revistă Taifasuri