Dică şi Budescu au dat-o la pace! Gigi Becali a intervenit. “M-a ajutat!”

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
15/04/2018, 13:36
Dică şi Budescu au dat-o la pace! Gigi Becali a intervenit. “M-a ajutat!”

Nicolae Dică a dezvăluit că şi-a rezolvat problemele cu Constantin Budescu şi nu vede de ce mijlocaşul ofensiv nu ar putea să fie titular în meciul cu Astra Giurgiu, care va avea loc luni, de la ora 20.45, în playoff-ul Ligii 1 Betano.

Mai mult, Nicolae Dică susţine că Gigi Becali a avut un cuvânt important de spus după meciul FCSB – Craiova, scor 2-0, atunci când Constantin Budescu a avut o reacţie nervoasă şi a anunţat că fotbalistul regretă cele întâmplate.

Nicolae Dică, despre relaţia cu Budescu. “De ce să nu fie titular?”

“De ce să nu fie Budescu titular? Nu se poate face o comparaţie între ce a zis Budescu şi ce a zis Băluţă. Budi regretă ce a spus după meciul cu Craiova. Nu mi-a fost uşor să lucrez cu jucători cu personalitate, dar mă aşteptam la asta când am ajuns la Steaua. Este o echipă cu jucători care au personalitate şi trebuie să-i fac să dea totul pe teren. M-a ajutat şi domnul Gigi Becali. A avut un cuvânt de spus şi i-a transmis nişte lucruri importante lui Budescu. M-a ajutat acest lucrur! 

Am avut o discuţie cu Budescu, i-am transmis ce am avut de spus. Atmosfera este una foarte bună la echipă. Patronul a fost mereu aproape de noi, chiar dacă am avut sau nu momente bune. Mi se pare normal ca el să fie alături de echipă şi de jucători”, a spus Nicolae Dică.

Închide ×