ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Dică şi MM Stoica se tem de Nikolic “Vorbim de el de o săptămână”

Antrenorul FCSB, Nicolae Dică şi managerul general Mihai Stoica se tem de un fost jucător al grupării roş-albastre. Este vorba despre atacantul Stefan Nikolic. Steaua va face deplasarea la...
Autor: Irina Aldea | 30.09.2017 | 17:49
Dică şi MM Stoica se tem de Nikolic

Antrenorul FCSB, Nicolae Dică şi managerul general Mihai Stoica se tem de un fost jucător al grupării roş-albastre. Este vorba despre atacantul Stefan Nikolic. Steaua va face deplasarea la Braşov pentru jocul de duminică împotriva lui Sepsi Sf. Gheorghe, însă steliştii se tem de Stefan Nikolici (27 de ani), fostul atacant al roş-albaştrilor, pentru care sârbul a evoluat în 74 de partide. Duminică va avea loc un meci de interes foarte crescut având în vedere că Nikolic va intra pe teren drept adversarul FCSB-ului. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

“Am vorbit cu Mihai Stoica despre Nikolici acum o săptămână. A jucat la Steaua, a făcut jocuri bune, un jucător de forţă, cu viteză, bătăios. Nu e marcator pur sânge, dar ajută echipa”, a declarat Dică în cadrul conferinţei de presă organizate sâmbătă la cantonamentul din Berceni înainte de meciul din etapa cu numărul 13.

Nikolic, respectat în tabăra roş-albastră! “Vorbim de el de o săptămână”

Atacantul muntenegrean a ajuns la FCSB în urmă cu şase ani, de la Poli Timişoara, şi se anunţa a fi un produs foarte bun de export. Cariera sa a luat-o însă la vale, după ce a fost surprins în mai multe rânduri petrecând până în zori în cluburile bucureştene. În 2014 a plecat de la FCSB gratis. Nikolic a înscris pentru Steaua 13 goluri şi a oferit tot atâtea pase de gol.

ADVERTISEMENT

După ce a înşirat echipele an de an, în această toamnă Nikolic s-a întors în Liga 1, la Sepsi Sf. Gheorghe şi speră să reînoade evoluţiile bune din România. La Sepsi, Stefan Nikolic a evoluat de patru ori, fără nicio realizare notabilă. Stefan a mai evoluat pentru Kyzylorda, Radnik, Surdulica, CSKA, Incheon, Bruk-Bet Termalica.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT