Cum îi capacitează Dică pe jucători! “Scrie şi pe farfurii”

Mirela Apostol   
in Stiri sportive
01/02/2018, 18:58
Cum îi capacitează Dică pe jucători! “Scrie şi pe farfurii”

Nicolae Dică îşi doreşte să li se fixeze clar în minte jucătorilor săi obiectivul pentru care luptă zi de zi, motiv pentru care le-a scris clar “locul 1” pe unde a putut, începând de  tablă şi terminând cu farfuriile din care mănâncă.

Flori Tănase, “decarul” celor de la FCSB, a vorbit despre această nouă strategie a lui Nik: “Şi pe farfurii, la masă, avem ‘Locul 1’. E normal, suntem la Steaua şi numai asta trebuie să avem în cap: să ajungem cât mai repede pe primul loc”, a spus Florin Tănase.

FCSB, start în cele 14 zile de foc

Cu Tănase în frunte, delegaţia “roş-albaştrilor” va pleca din Spania direct către Mediaş, acolo unde FCSB va juca primul meci oficial din 2018. După duleul cu echipa lui Cristi Pustai, vicecampionii vor avea un program dificil, urmând să joace cu CFR Cluj şi Dinamo, iar între aceste două etape, să joace dubla manşă cu Lazio Roma, din şaisprezecimile Europa League.

Program FCSB:

FCSB – CFR Cluj, 10 februarie
FCSB – Lazio, 15 februarie
Dinamo – FCSB, 18 februarie
Lazio – FCSB, 22 februarie

Ştirea MOMENTULUI

Când se joacă FCSB–Rudar Velenje în turul 2 preliminar din Europa League

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.