Fotbal intern

Dică, atac direct la Becali. “Voi putea face mai multe dacă mi se dă mai multă libertate!”

21.10.2018 | 23:59
Dica atac direct la Becali Voi putea face mai multe daca mi se da mai multa libertate

U Craiova a învins FCSB pentru prima dată de la revenirea în Liga 1 Betano, oltenii impunându-se cu 2-1. La finalul partidei, Nicolae Dică a comentat cel de-al doilea eșec consecutiv suferit de echipa sa. 

Antrenorul spune că diferența s-a făcut în repriza secundă, după golul egalizator înscris de Craiova. În același timp, Dică se gândește deja la meciul cu Voluntari, neluând în calcul o eventuală demitere. Tehnicianul de la FCSB va avea o săptămână complicată. Pe lângă numeroasele absențe din lot, nu va putea conta etapa viitoare nici pe Morais și Nedelcu, suspendați.

Dică știe unde a pierdut FCSB meciul cu U Craiova

„Am început foarte bine jocul. Am reușit să marcăm. Ne-am mai creat ocazii, puteam să facem 2-0. Am început bine și a doua repriză. Am avut o șansă prin Nedelcu. Apoi, cei de la Craiova ne-au egalat, iar jocul a curs mai bine pentru ei. Nu am reușit să câștigăm. Trebuie să fim mai uniți de acum încolo. Nu e vorba că băieții nu au fost concentrați. Poate că adversarii noștri au intrat mai motivați. Totuși, nu trebuia să facem o a doua repriză așa proastă.

Nu vreau să mă plângă de accidentări. Problema cea mare e că majoritatea accidentaților sunt apărători. Voi vedea ce echipă voi face la meciul cu Voluntari. Campionatul este lung, nu s-a decis în această seară campioană. Dacă legi 4-5 victorii la rând poți ajunge pe primul loc și te poți distanța. Nicio echipă nu reușește asta deocamdată.

Ilie Balaci a fost un mare fotbalist. Și pentru noi vestea a căzut ca un fulger în această dimineață. Nu l-am cunoscut, dar am auzit că a fost și un mare caracter, nu doar un mare fotbalist. Voi putea face mai multe dacă voi avea mai multă libertate”– a spus Nicolae Dică la o televiziune de sport.