Fotbal intern

Dică vrea să schimbe căpitanul la FCSB! Cine sunt candidații

25.05.2018 | 20:05
Dica vrea sa schimbe capitanul la FCSB Cine sunt candidatii
ADVERTISEMENT

Antrenorul e decis să își impună autoritatea în vestiar, dacă va rămâne la echipă. Nicolae Dică vrea să schimbe căpitanul la FCSB. Cine sunt favoriții tehnicianului, ce ar vrea Mihai Stoica și cum va judeca situația Gigi Becali.

Pierderea titlului în fața celor de la CFR Cluj a adus în fața numeroasele probleme cu care s-a confruntat FCSB în sezonul recent încheiat. Analiza lui Nicolae Dică, la rece, a scos la iveală și lipsa unui lider adevărat, recunoscut de întreg vestiarul, care să se impună pe teren prin evoluții și personalitate. FANATIK.RO a aflat că Dică va încerca să remedieze această situație în viitoarea stagiune, dacă negocierile purtate cu Gigi Becali și Vasile Geambazi pentru noul contract se vor finaliza cu un nou acord între părți.

ADVERTISEMENT

Dică vrea să schimbe căpitanul la FCSB. Pintilii e favoritul, Planic e surpriza!

Florin Tănase, omul care a purtat banderola pe braț în stagiunea trecută, nu a reușit să se impună în fața colegilor săi ca un adevărat lider. Deși pe gazon evoluțiile sale au fost bune, fără a rupe însă gura târgului, în vestiar Tănase nu a avut suficientă personalitate în fața unor fotbaliști mult mai experimentați. Astfel, grupul de fotbaliști care a jucat în trecut la Astra, dar și veterani precum Cristi Tănase, Mihai Pintilii sau Valerică Găman, deși nu au creat probleme, nu au recunoscut autoritatea lui Florin Tănase.

Dică vrea să schimbe căpitanul la FCSB. Mihai Pintilii este favoritul antrenorului pentru a conduce vestiarul și echipa din teren.
Dică vrea să schimbe căpitanul la FCSB. Mihai Pintilii este favoritul antrenorului pentru a conduce vestiarul și echipa din teren.

Acum, pentru a fi sigur că va avea un om de forță în vestiar și pe teren drept căpitan, Dică vrea să impună numirea lui Mihai Pintilii. FANATIK.RO a aflat că următorul pe lista lui Dică ar fi Bogdan Planic. Sârbul este iubit de vestiar, fiind unul dintre cei mai glumeți fotbaliști de la FCSB, dar este și foarte respectat pentru ceea ce face pe teren, evoluțiile sale fiind foarte bune și pline de devotament pentru echipă.

ADVERTISEMENT

Meme vrea alegeri. Gigi i-o pasează lui Vasi?

Dacă Nicolae Dică vrea să numească el căpitanul, Mihai Stoica se pare că ar opta pentru alegeri în vestiar. Meme, unul dintre cei mai experimentați conducători de club din Liga 1, chiar dacă nu are o funcție executivă rămâne un om de mare influență la FCSB. El știe că FCSB are nevoie de unitate pentru că un al patrulea an fără titlu ar însemna un adevărat dezastru pentru nivelul investițiilor în echipă și nu ar dori ca vestiarul să fie rupt între foștii fotbaliști de la Viitorul, susținători ai lui Florin Tănase, și restul lotului.

Dacă Meme optează pentru o variantă ”democratică”, rămâne de văzut ce va face Gigi Becali. În trecut, fostul patron a decis ca Denis Alibec să fie căpitan, o alegere ce s-a dovedit falimentară, iar apoi i-a dat credit în această poziție lui Florin Tănase. De altfel, atunci a fost un adevărat scandal, iar Pintilii i-ar fi returnat banderola lui Alibec după ce Gigi a decis să îl ”retrogradeze”. Este posibil ca Becali să îi paseze această responsabilitate nepotului său, Vasile Geambazi, patronul din acte al FCSB și noua forță la nivel decizional de la gruparea roș-albastră.

ADVERTISEMENT

”E o greşeală la Steaua. Cine i-a pus banderola lui Florin Tănase? Căpitan ar trebui să fie Pintilii. El a demonstrat că merită acest rol” – Sandu Boc