Fotbal intern

Francisc Dican a fost CONCEDIAT! Cine va antrena formaţia din Gruia

UPDATE / CFR Cluj a terminat la egalitate meciul disputat împotriva Concordiei, scor 0-0, iar oficialii echipei din Gruia au decis să se despartă de Francisc Dican. Deşi s-au despărţit de puţin...
05.12.2015 | 12:15
Francisc Dican a fost CONCEDIAT Cine va antrena formatia din Gruia

UPDATE / CFR Cluj a terminat la egalitate meciul disputat împotriva Concordiei, scor 0-0, iar oficialii echipei din Gruia au decis să se despartă de Francisc Dican. Deşi s-au despărţit de puţin timp de Francisc Dican, clujenii s-au orientat din nou către un tehnician străin, iar Toni Conceicao are cele mai mari şanse să o pregătească din nou pe CFR Cluj.

Lusitanul ar urma să preia echipa începînd de luni. Tehnicianul în vîrstă de 53 de ani a fost prezent în această toamnă la cîteva meciuri ale clujenilor. “Este adevărat că sînt liber de contract în acest moment. Dacă m-ar tenta o reîntoarcere la CFR Cluj? Experienţa din România mi-a adus multe bucurii. mai ales că am cîştigat trofee cu CFR Cluj, un club care a făcut istorie în ultimii ani. A fost un moment decisiv în cariera mea. Deci aş fi dispus să mă întorc, dacă voi fi dorit în Liga 1.  Încă nu m-a contactat nimeni de la CFR  pe această temă, acum am aflat că antrenorii au fost demişi.  Ştiu că sînt mulţi jucători din Portugalia la CFR  pe care îi cunosc foarte bine. Cred că această echipă merită să joace în play-off. Am vizionat pe viu cîteva partide în România în urmă cu ceva vreme, printre care şi cele ale CFR-ului. Pot spune că sînt jucători de calitate la Cluj”, a spus Conceicao.

––––––––

Rezultatul de egalitate cu Concordia Chiajna, 0-0, din meciul de deschidere al rundei cu numărul 21, l-a costat scump pe Francisc Dican. Acesta a fost demis de către conducerea clubului CFR Cluj, informează site-ul oficial al clubului ardelean.

“Clubul CFR 1907 Cluj a ajuns la un acord privind rezilierea pe cale amiabilă a relaţiilor contractuale cu antrenorii Feri Dican şi Dănuţ Matei. Dorim să le mulţumim pentru tot efortul depus într-o perioadă deloc uşoară a clubului nostru şi le urăm mult succes în continuare”, se arată în comunicatul emis de oficialii din Gruia.

În acest moment, CFR Cluj ocupă locul 9 în Liga 1, fiind la 5 puncte de poziţia a 6-a, ultima care duce în play-off-ul Ligii 1.