Life

Dictatorii din horoscop, cu Mihai Voropchievici. Care sunt zodiile obsedate de putere

Care sunt dictatorii din horoscop. Mihai Voropchievici, dezvăluiri despre zodiile care sunt obsedate de putere, dar și de dorința de a-i controla pe ceilalți.
03.05.2022 | 22:15
Dictatorii din horoscop cu Mihai Voropchievici Care sunt zodiile obsedate de putere
Mihai Voropchievici, dezvăluiri despre dictatorii din horoscop. Foto: Antena 3
ADVERTISEMENT

Faimosul numerolog a transmis care sunt dictatorii din zodiac. Sunt mai multe zodii care au calități de lider, dar și unele părți negative care îi transformă în adevărați dictatori.

Mihai Voropchievici, dezvăluiri despre dictatorii din horoscop

Dictatorii apar în zodia Pești, Berbec sau Vărsător și nu numai. Mihai Voropchievici a explicat că există diferențe între ascensiune și distrugere, pentru că sunt unele zodii care au tendința de a face mai mult rău.

ADVERTISEMENT

„Dacă e să luăm ca tipologie de reuşită, de ascensiune, de expansiune, dar şi ca distrugere, pentru că una e să cucereşti şi alta e să distrugi şi să impui ca toţi să fie născuţi în zodia Berbec şi cu acelaşi sânge, cu aceeaşi formă, să fie toţi blonzi şi cu ochi albaştri.

Din dictatori apar şi în zodia Peşti, şi în zodia Vărsător”, a spus numerologul, în emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena 3.

ADVERTISEMENT

Cele mai grele karme ale omenirii sunt în Japonia și China, a mai dezvăluit numerologul în cadrul aceleeași emisiuni. Toate cele 12 zodii au o latură distructivă, negativă.

Cine sunt dictatorii zodiacului

Berbec

Berbecii pot depăși ușor momentele de criză și să acționeze fără a gândi prea mult. Sunt curajoși.

ADVERTISEMENT

Taur

Taurul vrea să fie primul în toate și mai ales să dețină multe averi și bogății. Cu cât are el mai mult și alții mai puțin, cu atât mai bine.

„Taurul este prin perseverenţă, prin dorinţa de posesiuni, de bogăţii, de a avea, în ce sens, să le deţină ca să poată să controleze tot, să nu aibă alţii. Mania bogăţiei este fantastic de puternică”, a dezvăluit acesta.

ADVERTISEMENT

Leu

Leii sunt foarte orgolioși și nu acceptă ca cineva să le calce cuvântul. Trebuie mereu să fie cum vor ei sau deloc.

Săgetător

Nativii din zodia Săgetător trezesc multe suspiciuni. Sunt perseverenți și reușesc mereu să își vadă scopurile atinse.

Capricorn

Capricornii pot fi niște prieteni foarte buni și niște dușmani la fel de pricepuți, a dezvăluit numerologul Mihai Voropchievici. Sunt responsabili și dau mereu dovadă de profesionalism.

ADVERTISEMENT