Life

Didi Bulimar i-a speriat pe toți! Ipostaza în care s-a afișat în mediul online

15.10.2020 | 15:21
Didi Bulimar ia speriat pe toti Ipostaza in care sa afisat in mediul online
ADVERTISEMENT

Diana “Didi” Bulimar este una dintre cele mai apreciate gimnaste de la noi și a participat la primul sezon al competiției “Exatlon” în anul 2018. Recent, sportiva a postat o imagine care i-a îngrijorat pe toți apropiații ei.

Tânăra gimnastă a suferit o intervenție chirurgicală obișnuită, însă pansamentul pe care l-a purtat i-a speriat pe apropiați, după cum relatează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Fața ei avea și câteva urme de vânătăi, lucru și mai îngrijorător pentru cei care au văzut fotografia. Sportiva a povestit ce s-a întâmplat și cum a decurs operația suferită.

Didi Bulimar i-a speriat pe toți! Tânăra gimnastă a suferit o intervenție chirurgicală

Didi Bulimar este una dintre cele mai frumoase gimnaste din lume, fiind pasionată și de pictoriale inedite. Recent, sportiva în vârstă de 25 de ani a postat o fotografie care i-a îngrijorat atât pe cei din familie, cât și pe fani.

ADVERTISEMENT

Gimnasta a suferit o intervenție chirurgicală la nas, iar urmele operației nu au dispărut de pe fața ei. Mai mult, are tot nasul bandajat, iar acest lucru a fost de ajuns să-i facă pe toți să-și pună întrebări legate de starea ei.

Didi i-a lămurit pe fani și le-a povestit despre intervenție pe rețelele de socializare. “Am fix o săptămâna de la operație, mă simt bine, chiar dacă fățuca mea este încă vânătă. Aștept cu nerăbdare vizită la doctor să-mi spună dacă am fost cuminte”, a scris aceasta pe contul de Facebook.

ADVERTISEMENT

Sportiva a fost nevoită să îndure această intervenție chirurgicală din cauza unei deviații de sept care nu o mai lăsa să respire. Totodată, Didi și-a rezolvat și complexele cauzate de dimensiunile nasului, care era prea mare, în concepția ei.

Diana Bulimar
Diana Bulimar a suferit o intervenție chirurgicală la nas. Sursa foto: Facebook

“Avea probleme la nas, era o deviație de sept și a decis să se opereze ca să respire mai bine. Evident că și-a făcut și o intervenție estetică pe lângă cea medicală, și așa simțea că nasul ei este… prea mare”, a spus o cunoștință de-a Dianei pentru sursa menționată.

ADVERTISEMENT

Diana Bulimar face parte dintre “Faimoasele” de la Exatlon după ce a participat la primul sezon. Concursul a ajutat-o să devină și mai cunoscută decât era înainte. A participat la Jocurile Olimpice de vară în 2012. Face gimnastică de când avea 4 ani și a participat la numeroase concursuri de-a lungul carierei.

Gimnastica nu este singura pasiune a Dianei. Tânăra adoră să pozeze în pictoriale inedite, unde își folosește abilitățile sportive. Fie că este vorba de propria casă sau un loc public, oamenii o pot surprinde pe Didi făcând șpagatul între două mașini sau chiar pe scările rulante ale unui mall.

 

ADVERTISEMENT