Sport

Didier Deschamps, după înfrângerea Franței de pe Arena Națională: “Avem nevoie de timp să trecem peste acest eșec”. Ce a spus despre demisie

Franța a fost eliminată la lovituri de departajare de Elveția, în optimile Euro 2020. Didier Deschamps, devastat la declarații.
29.06.2021 | 02:23
Didier Deschamps dupa infrangerea Frantei de pe Arena Nationala Avem nevoie de timp sa trecem peste acest esec Ce a spus despre demisie
ADVERTISEMENT

Franța a avut 3-1 cu Elveția, dar s-a văzut în cele din urmă eliminată de la Euro 2020 după loviturile de departajare. Kylian Mbappe a fost cel care a ratat lovitura decisivă, în urma căreia campioana mondială a fost eliminată.

Didier Deschamps a recunoscut meritele elvețienilor și spune că regretă numeroasele ocazii pe care elevii săi le-au ratat.

ADVERTISEMENT

Didider Deschamps, declarații după eliminarea Franței de la Euro 2020. Ce regretă selecționerul “cocoșilor” după partida pe Arena Națională

“Nu a fost simplu, a fost o altă competiție, am dat peste o echipă frumoasă a Elveției. Ne-au pus multe probleme. Franța are obișnuința să aibă o soliditate.0 Dacă sunt regrete?

Da, ultimele 10 minute, plus ultimele două ocazii pe care le-am avut. Nu am gestionat bine finalul, așa este fotbalul uneori”, a declarat Didier Deschamps după eliminarea de la Euro 2020.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu acordat pentru Bein Sports, Didier Deschamps a fost întrebat dacă va demisiona de la cârma naționalei Franței după ratarea obiectivului la Euro 2020.

Didier Deschamps, întrebat dacă își dă demisia din funcția de selecționer al Franței. Ce a răspuns omul care a adus titlul mondial pentru “cocoși”

Selecționerul francez a evitat să răspundă la această întrebare și a insistat că el și echipa au nevoie de timp pentru a trece peste uriașa dezamăgire a eșecului de pe Arena Națională.

ADVERTISEMENT

“Nu cred că asta este întrebarea care se pune acum, dacă demisionez sau nu. Există unitate și solidaritate în această echipă. Eu sunt responsabil atunci când lucrurile nu merg bine.

Eu sunt alături de jucători, ei sunt alături de mine. Dar vom avea nevoie de timp pentru a trece peste durerea provocată de acest eșec. Durerea este mare în această seară”, a declarat Didier Deschamps pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Elveția a eliminat Franța în optimile Euro 2020 și are un nou meci infernal. Înfruntă Spania în sferturile de finală

Franța pornea ca mare favorită în fața Elveției după ce câștigase “grupa morții”, din care au mai făcut parte Portugalia, Germania și Ungaria. Dar campioana mondială a avut un meci de coșmar pe Arena Națională.

Deși a condus cu 3-1, Franța s-a văzut egalată în prelungirile partidei. A fost 3-3 după 120 de minute, iar soarta calificării a fost decisă la loviturile de departajare. Kylian Mbappe a fost singurul care a ratat dintre cei 10 executanți.

În sferturile de finală la Euro 2020, Elveția va înfrunta Spania. Ibericii au obținut calificarea după o victorie spectaculoasă în fața Croației, scor 5-3, după două reprize de prelungiri.

ADVERTISEMENT
Tags: