Sport

Didier Deschamps este îngrijorat înaintea meciului Franța- Elveția, de la București. Presa din Hexagon a dezvăluit motivul

Super partida din optimile Euro 2020, Franța – Elveția, se joacă, luni, pe Arena Națională. Didier Deschamps a dezvăluit ce îl îngrijorează înaintea duelului de la București.
26.06.2021 | 11:58
Super partida din optimile Euro 2020, Franța – Elveția, se joacă, luni, pe Arena Națională. Didier Deschamps a dezvăluit ce îl îngrijorează înaintea duelului de la București.
ADVERTISEMENT

Arena Națională va găzdui un super meci în optimile de finală la Euro 2020. Franța, câștigătoarea grupei F și campioana mondială en-titre, va înfrunta Elveția, ocupanta locului 3 din grupa A.

Presa din Hexagon a dezvăluit ce îl îngrijorează pe selecționerul naționalei ”Les bleus”, înaintea confruntării de la București, ultima de pe Arena Națională la actualul Turneul Final al Campionatului European.

ADVERTISEMENT

Pe Didier Deschamps îl sperie mai mult vremea, decât adversarul din optimi

Echipa națională a Franței este un conglomerat de vedete mondiale, jucători extrem de tehnici, care ar putea avea de suferit din cauza condițiilor meteo care ar putea deteriora suprafața de joc de pe Arena Națională.

Jurnaliștii de la Le Parisien scriu că vremea ar putea fi ”principalul adversar” al ”cocoșilor.

ADVERTISEMENT

”Naționala Franței a plecat din Budapesta, unde se înregistrau 38 de grade, și a aterizat în București, la 37 de grade. Cu toate acestea, Deschamps și echipa sa urmăresc constant prognoza meteo de la București.

În zilele următoare se anunță o scădere de temperatură, dar și mai multe furtuni în capitala României.

ADVERTISEMENT

Delegația Franței a preferat să ajungă mai repede la București pentru ca jucătorii să se acomodeze până la ora meciului cu Elveția. Jucătorii vor putea testa duminică gazonul de pe impunătorul stadion al Bucureștiului, National Arena”, notează sursa citată.

Franța a revenit la București după 10 ani

Echipele naționale ale Franței și Elveției au ajuns, vineri, la București pentru meciul din optimile Euro 2020 care se va disputa luni, 28 iunie, de la ora 22:00, pe Arena Naționala.

ADVERTISEMENT

Naționala ”Cocoșului galic” revine la București la zece ani distanță după ce a inaugurat Arena Națională. S-a întâmplat într-o zi de 6 septembrie 2011, în fața a peste 55.000 de spectatori, într-un meci din preliminariile Cupei Mondiale.

Temerile selecționerului Didier Deschamps sunt cumva justificate având în vedere că la meciul din 2011 gazonul de pe Arena Națională a fost unul execrabil, iar imaginile cu brazdele de gazon care săreau la fiecare pasă, centrare, sau șut au făcut înconjurul lumii.

Până la ora meciului cu naționala lui Vladimir Petkovic, francezii se vor pregăti pe stadionul Arcul de Triumf, în vreme ce elvețienii vor efectua ședințele de antrenament pe noul stadion Steaua.

ADVERTISEMENT