Diego Costa, pe urmele lui Terry! A încercat să se culce cu sora iubitei sale

Adrian Căpriţă   
în Pariuri sportive
19/08/2014, 17:23
Diego Costa, pe urmele lui Terry! A încercat să se culce cu sora iubitei sale GALERIE FOTO

Diego Costa a ajuns la Chelsea în această vară, după ce a făcut un sezon excelent la Atletico Madrid, alături de care a luat titlul în Spania şi a jucat finala Ligii Campionilor.

Cu toate acestea, problemele nu au dispărut din viaţa atacantului. Iubita sa, Michele Zuanne, a declarat că l-a părăsit pe jucător după ce a aflat că a încercat să se culce cu sora ei.

Modelul brazilian a dat şi detalii despre viaţa lor amoroasă, dar şi despre cum a încercat Costa să o convingă pe sora mai mică să se culce cu el.

53f33183ca2a1

“Cînd Atletico învingea, era foarte bine dispus şi avea chef de sex. Mai rău era cînd pierdea, nu mai vorbea cu mine şi era foarte rece” a spus fosta prietenă a lui Costa.

Naiana, sora modelului brazilian, a povestit cum a încercat Costa să o ducă în pat: “Totul s-a întîmplat cînd sora mea era în Brazilia. La început m-a dus la un restaurant în Madrid. Am dansat cu el şi a început să-mi facă o serie de complimente. Apoi mi-a şoptit la ureche că sînt foarte frumoasă şi că mă vrea în patul lui. M-am simţit jignită”

Presa din Anglia glumeşte pe seama evenimentului, notînd că sînt şanse mari ca cel mai bun prieten al lui Diego Costa la Chelsea să fie John Terry, implicat şi el într-un scandal de acest gen.

Închide ×