Diego Costa PLEACĂ de la Atletico! Ce club a plătit clauza COLOSALĂ de 60 de milioane de euro

Marian Popovici   
în Pariuri sportive
12/04/2014, 14:48
Diego Costa PLEACĂ de la Atletico! Ce club a plătit clauza COLOSALĂ de 60 de milioane de euro

Presa spaniolă scrie că Diego Costa va evolua la Chelsea din sezonul următor. Clubul englez va plăti clauza de reziliere a atacantului spaniol de origine braziliană care se ridică la 60 de milioane de euro. Prin această mutare, Chelsea speră că va rezolva problemele din ofensivă care i-au dat mari bătăi de cap în acest sezon. 

Diego Costa va evolua din sezonul viitor la Chelsea, scrie presa spaniolă. Atacantul lui Atletico Madrid a ajuns la un acord cu Jose Mourinho şi este doar o chestiune de zile pînă se vor parafa actele. Cota lui Diego Costa a crescut într-un an de zile de la 25 de milioane de euro, la cît era cotat în vara lui 2013, pînă la 60 de milioane de euro, cît este acum.

Chelsea va juca cu Atletico Madrid în semifinalele Ligii Campionilor, însă acest lucru nu pare să afecteze afacerile dintre cele două cluburi care sunt în relaţii bune mai ales că portarul titular al lui Atletico, Thibaut Courtois este în proprietatea lui Chelsea. Discuţia în cazul lui Courtois este dacă va juca sau nu în semifinalele Ligii împotriva clubului de care aparţine. UEFA a dat un răspuns în acest sens şi portarul are undă verde din partea forului european pentru a evolua pentru Atletico Madrid în semifinala cu Chelsea.

Închide ×