Fotbal intern

Diego Fabbrini a semnat! “I-am făcut o propunere și a acceptat-o!”

17.02.2019 | 08:48
Diego Fabbrini a semnat Iam facut o propunere si a acceptato

Diego Fabbrini a semnat un nou contract cu FC Botoșani, iar anunțul a fost făcut de Valeriu Iftime înaintea meciului pe care moldovenii îl vor juca împotriva lui Dinamo, azi, de la ora 20.00, în etapa 24 din Liga 1 Betano, sezonul 2018 – 2019.

Valeriu Iftime, patronul grupării FC Botișani, susține că atacanul a semnat prelungirea contractului și că este legat de formația moldavă până în vara anului 2020. Totuși, afaceristul a lăsat să se înțeleagă că este dispus să renunțe la serviciile lui Diego Fabbrini, toate acestea dacă pe numele fotbalistului va veni o ofertă care este mai mare de 500.000 de euro.

Diego Fabbrini a semnat cu FC Botoșani un nou contract

“Fabbrini a semnat cu noi, mai are un an și jumătate! I-am făcut o propunere și a acceptat-o. Dar dacă vom avea o ofertă bună, va pleca. Oferta bună înseamnă să luăm peste 500.000 de euro pe el”, a spus Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, la Ora Exactă în Sport.

Dinamo l-a refuzat pe Diego Fabbrini

Mai mult, Valeriu Iftime a dezăvluit că Diego Fabbrini, fotbalistul care s-a aflat și în atenția FCSB-ului, a fost aproape de Dinamo în vara anului 2018, dar “câinii” l-au refuzat. “Cei de la Dinamo au fost întebați dacă îl vorb pe Fabbrini înainte să îl luăm noi. Nu l-au vrut. Dacă nu era Florin Manea, nu îl luam. Dar ne-am uitat și noi la istoricul lui. Ne-am propus să luăm valori prăfuite și să le punem din nou în valaore”, a mai spus patronul lui FC Botoșani.

Diego Fabbrini încearcă să depășească un adversar în meciul Concordia – FC Botoșani

În vârstă de 28 de ani, Diego Fabbrini este cotat de site-urile de specialitate la 800.000 de euro. Italianul a jucat în sezonul 2018 – 2019 în 15 partide pentru FC Botoșani, din care una în Cupa României și 14 în Liga 1 Betano, a înscris două goluri și a oferit două pase decisive.

  • 1 selecție are Diego Fabbrini la echipa națională a Italiei