Fotbal intern

Diego Fabbrini, din izolare după anunțul lui Iohannis: ”Este o veste bună, dar trebuie să fim foarte atenţi!” Exclusiv

04.05.2020 | 18:02
Diego Fabbrini din izolare dupa anuntul lui Iohannis Este o veste buna dar trebuie sa fim foarte atenti Exclusiv
ADVERTISEMENT

Diego Fabbrini a petrecut aceste 2 luni de când s-a întrerupt fotbalul în România, în locuința din nordul Bucureștiului. Mijlocașul lui Dinamo s-a antrenat des în Pădurea Băneasa care este vis-a-vis de clădirea unde locuiește și chiar dacă locuiește foarte aproape de Piscitelli și Montini, prietenii săi de la Dinamo, nu s-a văzut în această perioadă cu ei.

Mijlocașul italian nu vrea să-și asume niciun risc în această perioadă în care COVID-19 a băgat spaima în toată lumea și mai ales în țara sa natală, Italia.

ADVERTISEMENT

Diego Fabbrini, din izolare după anunțul lui Iohannis: ”Fără riscuri mari”

”Este o veste bună că vom fi lăsați să ne reluăm antrenamentele, dar sigur că va trebui să fim foarte atenți să respectăm toate regulile de prevenție pentru că nu ne putem juca cu acest virus. Dar dacă vor fi respectate este bine pentru toți pentru că trebuie să începem după perioada asta de antrenamente să jucăm, că ăsta este jobul-ul nostru.

Fotbalul înseamnă foarte mult în viața mea, dar am înțeles situația asta și sănătatea este cea mai importantă.

ADVERTISEMENT

Dacă putem să jucăm fără să ne asumăm riscuri foarte mari atât pentru noi, cât și pentru familiile noastre, atunci e ok, abia aștept să mă întorc pe teren!”, a declarat Diego Fabbrini pentru FANATIK.

Cum a trecut mai uşor peste pandemia de coronavirus

Italianul e norocos. Deși nu se întâlnește cu prietenii săi, cu care vorbește doar pe Facetime, acasă are parte de momente superbe alături de soția și de fetița sa, Vittoria, pe care câteodată era obligat să le neglijeze atunci când mergea la meciuri sau în cantonamente.

ADVERTISEMENT

Acum au avut două luni pline împreună și au fost foarte fericiți. Dar alți străini, cum ar fi Ante Puljic, nu au fost la fel de norocoşi şi au fost obligaţi să rămână în Bucureşti, departe de familiile lor.

”Fetița mea nu simte nevoia să iasă, e fericită alături de noi, se joacă toată ziua, din punctul ăsta de vedere izolarea pentru familia noastră a fost de bun augur, petrecem momente foarte frumoase împreună. Dacă nu erau ei aici, woaa, nici nu vreau să mă gândesc cum ar fi fost”, a declarat mijlocașul italian.

ADVERTISEMENT