Fotbal intern

Diego Fabbrini la Dinamo. A fost prezentat oficial. Ce a scris site-ul clubului

Diego Fabbrini la Dinamo. A fost prezentat oficial. Ce a scris site-ul clubului
Diego Fabbrini

Diego Fabbrini va fi, începând de joi, jucătorul lui Dinamo! Mijlocaşul italian şi-a reziliat contractul pe care îl avea cu bulgarii de la CSKA Sofia şi e deja în drum spre Bucureşti! Va efectua vizita medicală şi, dacă totul va fi în regulă, va semna şi se va prezenta la antrenamentul de joi seara condus de Dusan Uhrin!


UPDATE, 22 august, ora 14:40/ Diego Fabbrini a semnat cu Dinamo. Mijlocașul italian s-a pozat în tricoul lui „câinilor” și va purta numărul 31. Anunțul a fost făcut prin intermediul site-ului oficial al dinamoviștilor, fcdinamo.ro .


UPDATE, 22 august, ora 10:45. Diego Fabbrini a vorbit despre motivele pentru care a ales să plece de la ȚSKA Sofia la doar două luni după ce a semnat cu echipa bulgară: ”A fost o experienţă bună, la o echipă importantă. M-am înţeles bine cu coechipierii, nu am avut probleme. A fost, să spun aşa, mai mult o problemă personală motivul pentru care am decis să revin în România. Eu ca individ mă gândesc la confort. Atât al meu, cât şi al familiei mele. Nu am avut probleme de adaptare. Pur şi simplu nu am fost fericit sută la sută.

Dinamo a fost clubul care mi-a plăcut cel mai mult de-a lungul timpului. Apoi, pentru că e unul din cluburile cele mai mari şi mai importante din România. Am plecat de la ŢSKA, din Sofia, şi-mi doream să ajung la un alt club important. Aşa că aceasta a fost cea mai bună soluţie pentru mine şi pentru familia mea. Clar, e într-o situaţie dificilă însă, cred că este timp, din fericire şi avem nevoie doar să câştigăm câteva meciuri şi apoi situaţia se va îndrepta.

Le mulţumesc pentru că mulţi mi-au trimis mesaje. Sunt pur şi simplu fericit că mă aflu aici şi am să încerc să fac totul pentru a câştiga cât mai multe partide”, a declarat Fabbrini pentru Telekom Sport.


UPDATE, 22 august, ora 09:40. Diego Fabbrini efectuează acum vizita medicală. Iată ce a spus fotbalistul italian, care, se speră, că va ajuta Dinamo să iasă din situaţia grea în care se află, de lanternă roşie. „Tot ce pot să spun este că sunt foarte fericit că vin în sfârșit aici. Abia aștept să ajung la antrenamentul echipei și să îmbrac tricoul roșu-alb. Am vorbit cu Mattia Montini și mi-a spus că Dinamo nu este într-o situație foarte bună, că este pe ultimul loc în Liga 1, dar împreună cu noii mei coechipieri vom schimba asta și vom încerca să urcăm cât mai rapid în clasament”


UPDATE, 21 august, ora 23.30/ Diego Fabbrini a oferit prima declarație în calitate de jucător al lui Dinamo. Italianul se declară entuziasmat că va purta tricoul alb-roșu: “Sunt foarte fericit că vin în sfârșit la Dinamo și abia aștept să încep antrenamentele cu echipa și să joc. Vin la un club foarte important în Europa și număr orele până când voi juca în fața fanilor dinamoviști“, a declarat Diego Fabbrini pentru doardinamo.ro.


Diogo Fabbrini vine la Dinamo! Impresarul confirmă transferul

 ”Diego Fabbrini a reziliat contractul cu CSKA și este în drum spre București. El va fi de mâine noul jucător al lui Dinamo după ce va efectua vizita medicală”, a fost declaraţia impresarului jucătorului, Costin Manea, pentru doardinamo.ro.

Fabbrini fusese în negocieri avansate cu Dinamo pentru un transfer la începutul acestei veri, însă, în cele din urmă, a ales să semneze cu ŢSKA Sofia. La formaţia bulgară însă, lucrurile nu au mers prea bine pentru jucătorul care îşi făcuse un nume în Casa Pariurilor Liga 1 la FC Botoşani aşa că, în urma neînţelegilor dintre el şi clubul sofiot, s-a ajuns la rezilierea înţelegerii extrem de rapid.

Fabbrini fusese acuzat de Mircea Rednic, tehnicianul lui Dinamo de la finalul campionatului precedent, că a vrut doar să îşi ridice cota şi să câştige mai mulţi bani din altă parte în urma negocierilor cu Dinamo.

Acum, mijocaşul italian de 29 de ani va ajunge, în sfârşit, la formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare. Jucătorul urmează să semneze un contract valabil pe trei sezoane, iar salariul său va fi în jur de 10.000 de euro pe lună. La formaţia sofiotă, Fabbrini avea 14.000 de euro pe lună.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!