Fotbal intern

Diego Fabbrini, pregătit pentru marele derby Dinamo – FCSB: ”Atmosfera din aceste jocuri este unică”

08.02.2020 | 10:55
Diego Fabbrini pregatit pentru marele derby Dinamo  FCSB Atmosfera din aceste jocuri este unica
ADVERTISEMENT

Mijlocașul italian Diego Fabbrini este pregătit pentru marele derby al fotbalului românesc, Dinamo – FCSB, care se va disputa în etapa a 25-a din Casa Pariurilor Liga 1.

Diego Fabbrini, pregătit pentru marele derby Dinamo – FCSB: ”Abia aștept să joc”

”Sunt pregătit pentru întâlnirea cu FCSB, dar până la acest meci să nu uităm că jucăm duminică cu Voluntari. Este un meci pe care trebuie să îl câștigăm neapărat. D-abia aștept să joc în derby”, a declarat Diego Fabbrini înaintea derby-ului Dinamo – FCSB.

ADVERTISEMENT

”Am văzut ultimul meci Dinamo – FCSB de la televizor. A fost o partidă incredibilă, iar atmosfera din aceste jocuri este unică. Este o echipă foarte puternică, sunt sigur că va fi un meci foarte dificil pentru noi, dar sper să îl câștigăm”, a spus mijlocașul italian pentru prosport.ro.

”Eu sunt Diego, nu Dan Nistor”

”Meciul cu Astra a fost unul extrem de deficil, dar Dinamo a făcut un meci mare! Sunt meciuri decisive pentru noi, așa este. Mă bucur că am reușit să ajut echipa prin performanța mea”, a comentat Fabbrini victoria în fața Astrei.

ADVERTISEMENT

Întrebat dacă poate prelua postul lăsat vacant după plecarea lui Dan Nistor, italianul a răspuns: ”Eu sunt Diego, nu Dan Nistor! Rolul meu este la fel ca cel pe care îl au și ceilalți colegi ai mei. Trebuie să dăm ce avem mai bun pentru Dinamo. Nimic altceva”.

”Nu mai simt nicio durere”

”Avem jocuri foarte grele în ultimele trei etape ale sezonului regulat, dar vom încerca să le câștigăm. Chiar nu știu să vă spun acum despre cine ajunge în play-off! Depinde ce se va întâmpla în aceste ultime trei partide”, a afirmat Diego Fabbrini.

ADVERTISEMENT

”Sezonul acesta nu am jucat prea mult din cauza accidentării pe care am avut-o la picior, dar acum nu mai simt nicio durere. Sunt bine. Toate partidele mi s-au părut grele, este un campionat foarte echilibrat. Cel mai dificil a fost totuși cu Astra pentru că m-am accidentat”, a încheiat el.

Dinamo, apoape să-l piardă pe Sorescu

Dinamo București a învins Astra Giurgiu, scor 2-0, într-un meci contând pentru etapa a 23-a din Casa Pariurilor Liga 1. După victoria cu Astra, Dusan Uhrin s-a declarat extrem de încântat de evoluția elevilor săi și l-a evidențiat pe Diego Fabbrini, cel care a obținut penalty-ul care a deblocat tabela de marcaj.

ADVERTISEMENT

Dinao este foarte aproape să mai piardă un jucător important. FANATIK a aflat că există două oferte de transfer pentru Deian Sorescu, ambele din prima divizie rusă. Este vorba despre FK Ufa și Ural Ekaterinburg, iar negocierile se desfășoară în paralel.

ADVERTISEMENT