Fotbal intern

Diego Fabbrini, prezentat oficial la ŢSKA Sofia! Ce salariu are fotbalistul care a refuzat Dinamo

28.05.2019 | 18:57
Diego Fabbrini prezentat oficial la TSKA Sofia Ce salariu are fotbalistul care a refuzat Dinamo

Telenovela transferului lui Diego Fabbrini a ajuns la final. Mijlocaşul italian a semnat cu ŢSKA Sofia, vicecampioana Bulgariei. El a plecat gratis de la FC Botoşani, fiind deja prezentat la echipa de la sud de Dunăre. Dinamo a insistat mult pentru transferul lui Fabbrini, însă italianul i-a lăsat cu ochii în soare pe “câini”. 

Diego Fabbrini, prezentat oficial la ŢSKA Sofia! Va avea un salariu de 25.000 de euro pe lună.

Mircea Rednic i-a făcut o ofertă importantă lui Fabbrini, care putea să devină cel mai bine plătit “câine”, cu un salariu care putea ajunge la 15.000 de euro cu tot cu bonusuri, sumă pe care a cerut-o la startul negocierilor. De fostul fotbalist al Botoşaniului s-a interesat şi U Craiova, însă a fost dorit şi de rivala lui ŢSKA Sofia, Levski, club controlat de Gigi Becali. Dar, oferta lui ŢSKA Sofia a fost imbatabilă. Bulgarii îi oferă 25.000 de euro pe lună.

Antrenorul lui Dinamo a fost foarte dezamăgit că Fabbrini l-a refuzat şi a declarat după meciul cu FC Botoşani, scor 0-1, că transferul a căzut: “Au fost discuții cu Fabbrini, a acceptat și contractul. Nu-mi place ce a făcut. Merge la mai multe capete. Nu-l mai vreau, mie îmi plac oamenii de cuvânt”, a spus Mircea Rednic la Digisport.

Diego Fabbrini a avut pe masă contractul de la Dinamo, însă a aşteptat şi oferta celor de la ŢSKA Sofia şi, în cele din urmă, a ales să semneze cu bulgarii spre dezamăgirea lui Rednic: “Are pe masă o ofertă de la Dinamo, dar acum trebuie să vină o ofertă de la ȚSKA. Va pune în balanță ofertele și va alege varianta cea mai bună”, a spus impresarul jucătorului, Florin Manea, săptămâna trecută.

Diego Fabbrini, cu tricoul lui ŢSKA Sofia
Diego Fabbrini, prezentat oficial la ŢSKA Sofia! Ce salariu are fotbalistul care a refuzat Dinamo (2)

Fabbrini, adus liber de contract în septembrie 2018

Fabbrini a venit la FC Botoşani în septembrie 2018 şi a bifat 31 de meciuri şi 5 goluri pentru echipa din Moldova. Cota de piaţă a fotbalistului este de 800.000 de euro. El a crescut la Empoli, iar de-a lungul carierei a mai fost legitimat la Udinese, Palermo, Siena, Watford, Millwall, Middlesbrough, Spezia și Real Oviedo și Birmingham.

Diego Fabrini semnează actele
Diego Fabbrini, prezentat oficial la ŢSKA Sofia! Ce salariu are fotbalistul care a refuzat Dinamo (1)
  • 25.000 de euro pe lună este salariul lui Fabbrini la ŢSKA Sofia
  • 800.000 de euro este cota lui Diego Fabbrini