Fotbal intern

Diego Fabbrini revine la antrenamente după derby-ul cu FCSB! Uhrin confirmă FANATIK: “Nu va juca”

27.09.2019 | 23:03
Diego Fabbrini revine la antrenamente după derby-ul cu FCSB! Uhrin confirmă FANATIK:
Diego Fabbrini revine la antrenamente după derby-ul cu FCSB! Mijlocașul a suferit o fractură la gleznă. EXCLUSIV

Dusan Uhrin a pierdut unul dintre cei mai importanți oameni în meciul cu Astra Giurgiu. Diego Fabbrini s-a accidentat grav în înfrângerea lui Dinamo, scor 2-3 și va rata derby-ul cu FCSB de pe 5 octombrie. Din informațiile FANATIK, Fabbrini va reveni la antrenamente la o săptămână după “Derby de România”, pe 12 octombrie. 

UPDATE, ora 23:03 / La finalul meciului Dinamo – FC Voluntari 2-1, Dusan Uhrin a susţinut că Diego Fabbrini nu va fi folosit în derby-ul cu FCSB. “Fabbrini nu va fi gata până la meciul cu FCSB”, a declarat antrenorul ceh.


Diego Fabbrini revine la antrenamente după derby-ul cu FCSB!

Italianul a venit în această vară la Dinamo și a jucat toate cele patru meciuri după transferul său de la ȚSKA Sofia. Italianul a suferit o fractură de gleznă în timpul meciului cu Astra, însă a rămas optimist la finalul confruntării că se va întoarce rapid pe gazon:

“Este adevărat, m-am accidentat am o fractură la gleznă, dar nu știu exact cât voi sta departe de gazon. Eu sper să revin cât mai curând și să fac lucruri frumoase în tricoul lui Dinamo”, a declarat Diego Fabbrini.

Diego Fabbrini revine la antrenamente după derby-ul cu FCSB! Mijlocașul a suferit o fractură la gleznă. EXCLUSIV (3)
Diego Fabbrini revine la antrenamente după derby-ul cu FCSB! Mijlocașul a suferit o fractură la gleznă. EXCLUSIV FOTO: Diego Fabbrini in meciul de fotbal dintre Astra Giurgiu si Dinamo Bucuresti, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu

Italianul a plecat de la ȚSKA Sofia după trei luni: “Nu am fost fericit sută la sută”

Transferul lui Diego Fabbrini a fost o adevărată telenovelă în această vară. Mijlocașul care a evoluat în stagiunea trecută la FC Botoșani a ales să semneze inițial cu ȚSKA Sofia, în ciuda unei oferte foarte bune venită de la Dinamo. Însă după doar două luni în Bulgaria, Fabbrini s-a răzgândit și s-a transferat la Dinamo, club la care a intrat încă de la primul meci după ce a fost legitimat.

”A fost o experienţă bună, la o echipă importantă. M-am înţeles bine cu coechipierii, nu am avut probleme. A fost, să spun aşa, mai mult o problemă personală motivul pentru care am decis să revin în România. Eu ca individ mă gândesc la confort. Atât al meu, cât şi al familiei mele. Nu am avut probleme de adaptare. Pur şi simplu nu am fost fericit sută la sută.

Dinamo a fost clubul care mi-a plăcut cel mai mult de-a lungul timpului. Apoi, pentru că e unul din cluburile cele mai mari şi mai importante din România. Am plecat de la ŢSKA, din Sofia, şi-mi doream să ajung la un alt club important. Aşa că aceasta a fost cea mai bună soluţie pentru mine şi pentru familia mea. Clar, e într-o situaţie dificilă însă, cred că este timp, din fericire şi avem nevoie doar să câştigăm câteva meciuri şi apoi situaţia se va îndrepta”, a spus Fabbrini în momentul prezentării sale la Dinamo.

Diego Fabbrini revine la antrenamente după derby-ul cu FCSB! Mijlocașul a suferit o fractură la gleznă. EXCLUSIV
Diego Fabbrini revine la antrenamente după derby-ul cu FCSB! Mijlocașul a suferit o fractură la gleznă. EXCLUSIV FOTO: Diego Fabbrini in meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si FC Botosani, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti

Până la derby-ul cu FCSB de pe 5 octombrie, Dinamo joacă împotriva lui FC Voluntari, vineri, de la 20:30. “Câinii” sunt într-o situație dificilă în clasament, fiind pe locul 10 în clasament, cu 10 puncte.

  • 1.000.000 de euro este cota de piață a lui Diego Fabbrini
  • 10.000 de euro este salariul lunar al lui Fabbrini

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri