Sport

Diego Fabbrini și-a găsit echipă după despărțirea de Dinamo! Cu cine a semnat. Este oficial

Mijlocașul italian s-a întors în țara natală după despărțirea de Dinamo. Noul său club a făcut anunțul oficial.
17.07.2021 | 21:40
Diego Fabbrini sia gasit echipa dupa despartirea de Dinamo Cu cine a semnat Este oficial
ADVERTISEMENT

Chiar dacă înțelegerea expira abia în vara lui 2023, Diego Fabbrini i-a spus adio lui Dinamo după intrarea în insolvență și s-a reorientat imediat. Ofertat de echipe din Turcia sau Grecia, mijlocașul italian a acceptat să revină în țara natală, la Ascoli.

Anunțul a fost făcut printr-un mesaj publicat cu puțin timp în urmă chiar pe pagina oficială de Facebook a noii sale echipe, care s-a salvat in extremis de la retrogradare în sezonul precedent din Serie B.

ADVERTISEMENT

Cea mai recentă experiență a fostului dinamovist în Peninsulă datează din a doua parte a stagiunii 2016-2017, când Birmingham l-a cedat, sub formă de împrumut, la Spezia.

Diego Fabbrini s-a întors în țara natală după despărțirea de Dinamo

Îmi propusesem să mă întorc în Italia după mulți ani petrecuți peste hotare, în Anglia, Spania, Bulgaria și România. De îndată ce s-a ivit ocazia, nu am stat deloc pe gânduri, chiar dacă a existat interes și din partea altor echipe.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ascoli Calcio 1898 (@ascolicalcio1898fc)

Negocierea cu Ascoli a început în urmă cu zece zile și am profitat imediat. Am urmărit mereu campionatele italiene, numele meu fusese asociat cu Ascoli încă de anul trecut, așa că am acceptat imediat oferta.

Condițiile sunt excelente, sper să-mi ajut echipa și să avem rezultate bune. Știu că ne așteaptă un sezon dificil, de aceea nu mi-am impus anumite obiective. Vreau doar să am evoluții cât mai bune”, a declarat Diego Fabbrini la prezentarea oficială. Contractul său cu Ascoli este valabil până în 2023.

ADVERTISEMENT

Acuzații grave la adresa fanilor – acționari ai lui Dinamo: „M-au mințit ca orice patron”

Chiar înainte să-și oficializeze despărțirea de Dinamo, mijlocașul italian s-a lansat într-o adevărată tiradă la adresa fanilor care conduc destinele clubului și a dat asigurări că va face totul pentru a recupera banii restanți.

Toată lumea știe în ce situație este Dinamo acum. Pe mine nu mă interesează, o să-mi găsesc o altă echipă. Avocatul meu a început deja să lucreze. Singura parte bună la Dinamo au fost fanii.

ADVERTISEMENT

Fanii, nu cei care decid la DDB sau alt tip, ca Nicolae Badea. Pe mine de acum nu mă mai interesează. Îmi voi găsi o altă echipă, voi încerca altă experiență. Acum urmează un nou meci, la tribunal.

Nu s-a terminat, nimic nu s-a terminat. DDB a spus prea multe lucruri. Cei de acolo m-au mințit la fel de mult ca oricare patron. Adevărații fani ai acestei echipe au pus banii din buzunarul lor pentru a salva clubul. Acum nu mă mai întorc în România, dar niciodată nu se știe”, a răbufnit Diego Fabbrini.

ADVERTISEMENT