Fotbal intern

Diego Fabbrini, ținta glumelor după Dinamo – Sepsi 0-0: ”S-ar putea să dea cu capul în perete”

14.02.2021 | 11:00
Diego Fabbrini tinta glumelor dupa Dinamo  Sepsi 00 Sar putea sa dea cu capul in perete
ADVERTISEMENT

Mijlocașul Diego Fabbrini a fost ținta glumelor după meciul Dinamo – Sepsi 0-0, din etapa a 23-a din Casa Pariurilor Liga 1, italianul fiind criticat pentru ineficiența sa.

Roș-albii și covăsnenii au fost protagoniștii unuia dintre cele mai slabe meciuri din 2021. Echipa lui Jerry Gane nu a reușit să profite astfel de moralul bun obținut în victoria cu FCSB din Cupa României.

ADVERTISEMENT

Deși sunt la șapte puncte de ultimul loc care duce în play-off, jucătorii dinamoviști au încredere că pot reveni pe finalul sezonului regulat.

Glume pe seama lui Diego Fabbrini după Dinamo – Sepsi 0-0

”Scuzați-mă că vă întreb, dar Fabbrini cum joacă fotbal? Dacă te uiți atent la el, 99% stă numai cu capul în pământ. El se uită numai la minge. Dacă îi pune cineva un perete în față, s-ar putea să avem surpriza să dea cu capul în perete”, a glumit Dănuț Lupu pe seama lui Diego Fabbrini după meciul Dinamo – Sepsi 0-0.

ADVERTISEMENT

”Ok, driblezi, dar trebuie să joci și pentru echipă, nu doar pentru tine. Și eu țineam mingea, dar mai dădeam câte o pasă. El nu dă o pasă decisivă! De multe ori driblează doar lateral. Eu zic să schimbăm porțile, să le punem în lateral”, a declarat fostul mijlocaș dinamovist la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

”Cred că a fost cel mai slab joc al lor. S-au întâlnit două echipe obosite rău de tot. Și Dinamo are o scuză, joacă din trei în trei zile, sunt obosiți săracii. Nu, glumesc. Dinamo e o echipă nepregătită fizic, cu toate că a început pregătirea cu Contra”, a continuat Lupu.

ADVERTISEMENT

Lupu nu crede că Dinamo va lua licența

Fostul fotbalist se teme pentru obţinerea licenţei şi crede că fostul antrenor, Cosmin Contra, ar trebui să renunţe cu totul la pretenţiile financiare. ”Eu dacă aș fi în locul lui, în contextul în care a garantat pentru spanioli, normal ar trebui să renunțe la toți banii. Din câte știu, și Anton a renunțat la o parte din bani.

Poate să ia și campionatul Dinamo, dacă nu plătesc licența… Eu nu cred că poate Dinamo să retrogradeze. Eu îmi doresc să plătească licența, dar e o misiune imposibilă. Pentru oamenii potenți financiar nu, dar pentru oamenii din DDB e o sumă foarte mare. Nu ai nicio garanție că poți să strângi 800 de mii de euro”.

ADVERTISEMENT

Nu este pentru prima dată când Dănuț Lupu l-a pus la colț pe Diego Fabbrini. După meciul pierdut cu U Craiova, Lupu a spus despre italian că ”nu face nimic” pentru echipă, iar acțiunile lui sunt sterile și nu dau consistență jocului roș-albilor.

ADVERTISEMENT