Fotbal intern

Diego Fabbrini, transfer refuzat de FCSB! Ce fost jucător al lui Gigi Becali l-a propus pe italian

06.01.2019 | 14:30
Diego Fabbrini transfer refuzat de FCSB Ce fost jucator al lui Gigi Becali la propus pe italian

Diego Fabbrini este unul dintre jucătorii despre care Mihai Teja a declarat că este pe placul său. S-a discutat mult în această perioadă despre un transfer al acestuia la FCSB, mai ales că este în ultimele șase luni de contract cu FC Botoșani.

Nu este prima oară când numele lui Diego Fabbrini este propus celor de la FCSB. FANATIK a aflat că italianul a fost refuzat de conducerea roș-albaștrilor în urmă cu 4 ani, pe vremea când aparținea de Siena și era împrumutat la Watford, în Championship.

Diego Fabbrini, transfer refuzat de FCSB! A fost propus de Gabi Tamaș, fostul său coleg de la Watford

Era la începutul anului 2015, când Gabi Tamaș a renunțat la contractul cu Watford, liga a doua engleză, și a venit liber de contract la FCSB. După ce a semnat cu Gigi Becali, Tamaș a mai avut o propunere de transfer, anume Diego Fabbrini, cu care fusese coleg la echipa londoneză timp de 6 luni, în prima jumătate a sezonului 2014/2015.

Tamaș și Fabbrini s-au înțeles foarte bine și s-au împrietenit, astfel că românul a încercat să-i facă lobby italianului la roș-albaștri, pentru că nici Diego nu reușise să se acomodeze la Watford. FCSB l-a refuzat din start pe Fabbrini, în primul rând din cauza dosarului medical, având informații că are probleme la genunchi, de care nu ar fi scăpat definitiv nici acum.

Diego Fabbrini, transfer refuzat de FCSB! A fost propus Gabi Tamaș
Gabi Tamaș a încercat încă din 2015 să-l aducă pe Fabbrini la roș-albaștri, dar tranferul a fost refuzat de Gigi Becali

Diego Fabbrini vrea 15.000 de euro lunar. La Botoșani are 7.000 cu tot cu bonusuri

FANATIK a scris recent despre situația lui Fabbrini, care ar putea pleca în această iarnă de la Botoșani pentru o sumă modică. I s-a făcut o propunere de prelungire a contractului scadent în vară, dar șefii moldoveni sunt sceptici că acesta va accepta să continue la trupa lui Ciobotariu, motiv pentru care încearcă să obțină ceva pe el.

Diego Fabbrini a renunțat la mulți bani în Championship, unde câștiga 19.000 de lire pe săptămână, pentru a avea ocazia să joace meci de meci. Acesta a fost și principalul motiv pentru care a ales Botoșaniul, unde încasează, cu tot cu bonusuri, 7.000 de euro lună. Dorea să se pună pe picioare, apoi să-și continue revenirea spre forma care l-a adus la un moment dat în naționala Italiei.

Diego Fabbrini, transfer refuzat de FCSB! A fost propus Gabi Tamaș
Singurul gol al lui Diego Fabbrini în cele 10 meciuri la Botoșani a fost realizat contra lui Dinamo

Problemele medicale l-au tras mult înapoi, dar italianul speră, iar pretențiile sale sunt peste plafonul de 15.000 de euro lunar. Speră la un transfer, că o fi FCSB sau CFR Cluj, deși Gigi Becali, entuziasmat de jocul său după Botoșani – Dinamo 2-0, când a și marcat, nu mai e atât de convins să-l transfere.

  • 800.000 de euro este valoarea actuală a lui Diego Fabbrini
  • 2,2 milioane de euro a fost cota maximă a italianului, la începutul anului 2012 când juca la Udine