Fotbal intern

Diego Fabbrini vrea să revină mai repede la Dinamo! Italianul trage tare la recuperare! VIDEO EXCLUSIV

13.10.2019 | 20:28
Diego Fabbrini vrea sa revina mai repede la Dinamo Italianul trage tare la recuperare VIDEO EXCLUSIV
Diego Fabbrini vrea să revină mai repede la Dinamo
ADVERTISEMENT

Diego Fabbrini s-a accidentat în meciul Astra-Dinamo, scor 3-2, și vestea a picat ca un trăznet pentru echipa din Ștefan cel Mare care-și spunea mari speranțe în mijlocașul venit să revigoreze, alături de Dan Nistor, jocul lui Dinamo. Ionuț Negoiță a fost cel care a insistat pentru aducerea mijlocașului, care a mai fost dorit în trecut de oficialii “câinilor”.

Diego Fabbrini, unul dintre oamenii cheie la Dinamo

Italianul a semnat pe 22 august un contract pe 3 ani cu echipa din Ștefan cel Mare după o experiență nereușită la ŢSKA Sofia. Venirea lui a fost un mare plus pentru “câini”, cu el pe teren, la primul meci, ei au câștigat categoric cu Hermannstadt, scor 3-0, au bătut Sepsi și au făcut un egal cu FC Botoșani. Din păcate pentru dinamoviști, el s-a accidentat în ultima înfrângere a lui Dinamo la Giurgiu, pe 21 septembrie și nu se știe cu exactitate când va reveni sub comanda lui Dusan Uhrin.

ADVERTISEMENT

“În funcție de niște controale medicale pe care trebuie să le facă peste două săptămâni, el va reveni la antrenamente. Dacă totul este bine, Diego ar putea intra la meciul cu Cupă de la finalul lunii, cu Foresta Suceava”, a declarat Florin Prunea, în exclusivitate pentru FANATIK.

S-a integrat perfect în grupul italienilor de la Dinamo

Diego Fabbrini trage tare să revină cât mai repede pe gazon. A avut o fractură la gleznă, dar FANATIK vă prezintă un video de la şedinţe de recuperare în care se arată că încearcă să-și învingă durerea și să se refacă cât mai repede pentru a fi alături de noii săi colegi.

ADVERTISEMENT

Toți italienii din lotul lui Dinamo au confirmat în momentul de față. Piscitelli a fost cel mai bun de pe teren din derby, conform cifrelor InStat, Mattia Montini a înscris sezonul trecut 13 goluri, iar în actuala ediție de Casa Pariurilor Liga 1 a marcat de trei ori. Toți sunt foarte buni prieteni și se ajută atât pe teren, cât și în afara lui, obișnuind să iasă când au timp seara la restaurant împreună cu familiile.