Fotbal international

Diego Maradona a dat cel mai tare interviu! I-a lăsat cu gura căscată pe toți!

23.11.2018 | 17:40
Diego Maradona e aproape de promovare în Mexic

Diego Maradona a făcut senzație în Mexic, la un interviu. De fericire, fostul selecționer al Argentinei a rămas fără cuvinte la microfon. Întrebat de reporterul ESPN ce părere are de nivelul din prima ligă mexicană, Maradona s-a blocat. Și, timp de 12 secunde fostul mare fotbalist nu a reușit să articuleze niciun cuvânt.

Diego Maradona a scăpat de emoții la vestiar. După ce echipa sa a reușit o victorie pe teren propriu, 2-0 cu Juarez, Dorados de Sinaloa, este mai aproape de prima ligă din Mexic. Pentru că are mari șanse să promoveze reporterul de la ESPN l-a întrebat pe Maradona cum s-ar descurca în prima ligă. “Diego îmi imaginez că ai văzut nivelul din prima ligă a campionatului mexican! Cred că l-ai văzut, cred că îl cunoști, ce crezi despre nivelul primei ligi?”, a fost întrebarea la care Maradona s-a blocat și a ajuns de râsul fanilor pe Internet.

Diego Maradona a dat cel mai tare interviu în Mexic! Îl vrea pe Usain Bolt în echipă

Diego Maradona e convins că va reuși promovarea în prima divizie, așa că a început deja să negocieze transferuri pentru echipa sa. Primul pe listă este multiplul campion olimpic Usain Bolt. Jamaicanul este curtat intens de echipa la care Diego Maradona este antrenor. Singura problemă care stă în calea transferului este salariul pe care îl cere recordmenul mondial, care este unul colosal pentru o echipă de liga a doua din Mexic, 1.800.000 de dolari.

Usain Bolt s-a antrenat în ultimele luni în Australia cu Central Coast Mariners, dar jamaicanul nu s-a înțeles la bani cu echipa de la Antipozi. Asta deși cel poreclit “Fulgerul” a și marcat o “dublă” pentru australieni. Cel mai rapid om din lume a avut și o ofertă din Europa, pe care a declinat-o. Valletta FC i-a oferit un contrat pe 2 ani lui Usain Bolt, dat atletul a refuzat.

  • 180.000 de dolari pe lună câștigă Diego Maradona ca antrenor la Dorados de Sinaloa.