Fotbal international

Diego Maradona a fost arestat când a ajuns în Argentina! Fosta iubită îi cere 5,5 milioane de euro

22.05.2019 | 18:19
Diego Maradona a fost arestat cand a ajuns in Argentina Fosta iubita ii cere 55 milioane de euro
Diego Maradona a fost arestat când a ajuns în Argentina (sursă foto: hepta.ro)

Diego Maradona a fost arestat în momentul când a ajuns în Argentina. Fostul mare fotbalist s-a întors din Mexic în ţara natală, unde urmează să fie supus unei intervenţii chirurgicale, şi a avut o surpriză de proporţii pe aeroportul din Buenos Aires.

Diego Maradona a fost arestat când a ajuns în Argentina. Poliţiştii l-au reţinut pentru 30 de minute

Marţi seară, Diego Maradona a fost arestat când a ajuns în Argentina. La scurt timp după ce avionul în care se afla a aterizat pe aeroportul Buenos Aires, antrenorul lui Dorados Sinaloa a fost reţinut de poliţiştii de frontieră. Aceştia i-au adus la cunoştinţă că Rocio Oliva, fosta iubită a argentinianului, l-a dat în judecată şi îi cere daune de 5,5 milioane de euro.

Conform presei din Argentina, Diego Maradona a fost eliberat după 30 de minute, acesta părăsind aeroportul din Buenos Aires alături de Matias Morla, avocatul său. Procesul va avea primul termen pe 13 iunie, însă fostul mare fotbalist nu va fi prezent, acesta urmând să fie reprezentat de un reprezentant legal. La scurt timp după ce a fost eliberat, Diego Maradona a postat pe contul personal de Instagram o fotografie în care apare alături de Matias Morla. “Am ajuns în Buenos Aires şi merg spre casă cu prietenul meu. Sunt foarte fericit că Alberto Fernandez va fi noul nostru preşedinte. Salutări tuturor”, a scris Diego Maradona.

Diego Maradona a fost arestat când a ajuns în Argentina (sursă foto: hepta.ro)
Diego Maradona a fost arestat când a ajuns în Argentina (sursă foto: hepta.ro)

Se operează la umărul stâng

Diego Maradona s-a întors în Argentina pentru a se opera la umărul stâng, intervenţia chirurgicală fiind programată de câteva luni. După ce se va recupera, antrenorul de 58 de ani se va întoarce în Mexic, unde o antrenează pe Dorados Sinaloa. La finalul sezonului, formaţia mexicană a ratat promovarea în prima ligă, iar fostul mare fotbalist nu ştie dacă va continua la această formaţie.

“Am cerut un proiect pe doi ani, cu un buget pentru achiziţionarea unor jucători care îmi plac. De asemenea, trebuie făcută o curăţenie a lotului, pentru ne despărţi de fotbaliştii care nu se potrivesc cu jocul nostru. Dacă mi se va spune că nu este posibil, atunci voi pleca din Culiacan cu cea mai bună amintire din lume”, a susţinut Diego Maradona.