Fotbal international

Diego Maradona, atac devastator la FIFA şi arbitrul meciului Columbia – Anglia

04.07.2018 | 13:16
Diego Maradona atac devastator la FIFA si arbitrul meciului Columbia  Anglia

Diego Maradona s-a lansat într-un atac devastator la adresa FIFA şi a arbitrului meciului Columbia – Angliade la turneul final al Campionatului Mondial din Rusia. Fostul număr unu mondial al sportului rege consideră că arbitrul american Geiger a furat Columbia şi forul mondial continuă să accepte corupţia în fotbal.

Asta în condiţiile în care argentinianul primeşte o importantă sumă de bani de la FIFA, al cărui ambasador a fost numit de către preşedintele Gianni Infantino. Maradona s-a “aprins” şi mai tare pentru faptul că echipa care a beneficiat de arbitrajul net favorabil a fost tocmai Anglia, pe care Il Pibe d’Oro o urăşte şi acum, deşi el este cel care a furat în 1986, în sferturi meciul direct, printr-un gol marcat cu mâna.

Diego Maradona, atac devastator: “FIFA e încă veche şi trucată”

În cadrul emisiuneii De la mâna lui zece, pe care Diego o are la o televiziune din Venezuela, Maradona s-a dezlănţuit la adresa arbitrului american şi a forului mondial: “Columbia a suferit un furt monumental. Arbitrul Geiger, care e american, cunoaşte regulile din baseball, sigur nu pe cele din fotbal. E un hoţ, faultul de la penaltyul acordat la 0-0 l-a făcut de fapt Kane şi în loc să fie penalizat a primit penalty şi astfel columbienii au pierdut fără a avea vreo vină. Dacă e cinstit, de ce nu a cerut intervenţia VAR, pentru a vedea exact cum stau lucrurile?

Maradona, atac devastator la FIFA şi a arbitrului american din meciul Columbia - Anglia.. Penalty cadou făcut englezilor la 0-0, în imagine transformă Kane
Maradona, atac devastator la FIFA şi a arbitrului american din meciul Columbia – Anglia.

Trebuie cerute scuze poporului columbian. Arbitrii îi desemnează Collina, care a fost numit de Infantino, care a promis că va elibera FIFA de corupţie şi de hoţie, dar în acest meci am văzut exact contrariul. FIFA e încă veche şi trucată. Eram emoţionat când mi s-a promis că FIFA va fi eliberată de hoţi şi corupţi, însă nimic nu s-a schimbat”.