Fotbal international

Diego Maradona, ploaie de injurii după Argentina-Columbia 0-2 la Copa America: “Ne bate și Tonga!”

17.06.2019 | 14:49
Diego Maradona, extrem de furios după Argentina - Columbia 0-2
ADVERTISEMENT

Cel mai mare jucător argentinian al tuturor timpurilor, Diego Armando Maradona, nu a mai suportat încă o umilință a pumelor în meciuri internaționale, cea de-a cincea în 14 partide jucate în ultimul timp și a explodat într-un mesaj cu multe cuvinte dure după înfrângerea cu Columbia. Argentina a început Copa America în cel mai mai puțin dorit mod, 0-2 în fața Columbiei, iar presa a scris la unison că echipa s-a aflat pe teren doar primele 15 minute, după care a dispărut și nimeni nu a mai găsit-o până la finalul meciului.

Diego Maradona, cuvinte grele la adresa jucătorilor Argentinei după eșecul cu Columbia

Diego Maradona, care a purtat Argentina în 1986 spre cel de-al doilea titlu mondial, dar și după ce a marcat cel mai hulit gol din istoria CM, cu mâna, în poarta Angliei, în sferturi, nu suportă jocul lipsit de vlagă, de dăruire al actualilor internaționali. După ce a vizionat prestația jalnică din meciul cu Columbia Maradona a expediat pe WhatsApp un mesaj către un post de televiziune, în care a plouat cu insulte.

ADVERTISEMENT

„Vă dați seama că putem lua bătaie și de la Tonga? „Avem un prestigiu pe care l-am construit primind picioare, pumni. Amintiți-vă cum am ieșit toți din Peru, ne-au spart autocarul. Ce a mai rămas? Ce înseamnă acest tricou? Tricoul ăsta îl simți, p***a mă-tii! Îl simți! – a explodat Diego, extrem de nervos după meciul cu Columbia.

Diego Maradona i-a insultat pe jucătorii argentinieni

Maradona nu acceptă să nu lupți până la capăt pentru echipa națională

Maradona s-a referit la un meci în Peru, jucat de Argentina în preliminariile CM zona sud-americană pe 10 septembrie 2012. Partida a avut loc la Lima și s-a terminat nedecis, 1-1, dar Argentina a câștigat grupa și a mers la CM 2014. Cu o seară înainte de meci, când jucătorii argentinieni reveneau la hotel de la antrenamentul oficial, autocarul lor a fost atacat cu pietre de fanii peruani.

ADVERTISEMENT

Maradona spune că în sport există totdeauna un învingător și un învins și că atunci când adversarul a fost mai bun este logic să îl feliciți, dar nu concepe să nu dai totul, din primul până în ultimul minut pentru țara ta, să arăți că ai luptat din răsputeri și nu te-ai plimbat pe teren, așa cum sunt acuzați acum Leo Messi și colegii lui că au făcut în meciul cu Columbia.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri