Sport

Diego Maradona i-a prezis viitorul lui Messi în urmă cu patru ani: „O să îi facă ce mi-au făcut şi mie!”

Diego Armando Maradona a simțit că povestea lui Messi la Barcelona nu se va încheia așa cum și-ar fi dorit și va păți același lucru pe care l-a trăit și el pe Camp Nou.
09.08.2021 | 21:15
Diego Maradona ia prezis viitorul lui Messi in urma cu patru ani O sa ii faca ce miau facut si mie
Diego Maradona i-a prezis viitorul lui Messi în urmă cu patru ani: „O să îi facă ce mi-au făcut şi mie!”
ADVERTISEMENT

Lionel Messi a plecat de la Barcelona când nu se aștepta mai puțin, deși părea că starul argentinian va continua pe Camp Nou în următorii doi ani.

Felul în care decarul a părăsit-o pe Barcelona nu l-ar fi surprins însă pe regretatul Diego Armando Maradona, care preconiza soarta lui Messi.

ADVERTISEMENT

Diego Maradona, previziune despre viitorul lui Lionel Messi: „O să plece într-un fel în care nu merită”

Diego Maradona crează chiar și după moartea sa ample controverse. Este și cazul plecării lui Messi de la Barcelona, pe care El Pibe D’oro o provestea încă de acum patru ani.

Cel mai bun fotbalist din toate timpurile spunea în 2017 că Messi va pleca de la Barcelona pe ușa din dos, așa cum a făcut-o el în 1984 pe Camp Nou: „Ştiu că Messi o să plece urât de la Barcelona sau într-un fel în care nu merită. Am plecat la fel. Nu le pasă de ceea ce le oferi, nu îţi oferă recunoştinţă. O să îi facă ce mi-au făcut şi mie”, anunță Infobae.

ADVERTISEMENT

PSG poate profita de pe urma problemelor financiare de la Barcelona, care nu au permis reînnoirea contractului cu Lionel Messi, iar fanii parizienilor s-au adunat deja în număr foarte mare la aeroport, în timp ce Messi se relaxează la piscină acasă, în Spania.

Câți bani pierde Barcelona după plecarea lui Lionel Messi

Barcelona nu l-a putut semna pe Messi din cauza problemelor financiare, însă acest lucru va atrage și mai multe pierderi pentru clubul blaugrana.

ADVERTISEMENT

Astfel, catalanii vor pierde odată cu Messi nu mai puțin de 137 de milioane de euro din marketing și publicitate, conform jurnaliștilor spanioli de la sport.es.

Clubul lui Juan Laportat este al doilea cel mai mare brand din lume după marea rivală Real Madrid. Valoarea madrilenilor este estimată la un miliard și 276 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Barcelona încearcă să blocheze transferul lui Messi la PSG

Barcelona încearcă printr-un gest disperat să blocheze transferul lui Barcelona, ceea ce confirmă scenariul lui Gică Popescu care a declarat pentru FANATIK că lucrurile încă nu sunt încheiate.

Clubul catalan a făcut apel la Curtea de Justiție a Uniunii Europene conform Daily Mail și încearcă să blocheze transferul lui Messi la PSG, pe motiv că și francezii ar încălca regula fair-play-ului financiar.

„Datele celor de la PSG în privința fair play-ului financiar sunt mult mai proaste decât cele ale Barcelonei. n sezonul 2019/20, 99% din veniturile celor de la PSG au fost consumate pentru salarii, în timp ce Barcelona a cheltuit doar 54%”, argumentează avocatul Juan Branco.

ADVERTISEMENT