Sport

Diego Maradona, încă o ieşire în decor! A făcut show în Belarus cocoţat pe o maşină. Video

31.08.2018 | 17:57
Diego Maradona inca o iesire in decor A facut show in Belarus cocotat pe o masina Video

Diego Maradona a fost autorul unei noi ieşiri în decor! Fosta vedetă a fotbalului mondial din anii 80-90 ai secolului trecut, considerat de către foarte mulţi drept cel mai bun jucător al lumii, la concurenţă cu marele său rival, brazilianul Pele, a făcut show în Belarus, cocoţat pe o maşină. De la o zi la alta imaginea idolului argentinian se tot ciobeşte, până ce, nu peste mult timp, va rămâne numai cioburi. Aceasta ca urmare a faptului că dincolo de imensul său talent Maradona s-a remarcat şi continuă să facă acest lucru şi prin numeroasele sale căderi de comportament.

În prezent, cel supranumit Il Pibe d’Oro pe vremea când încânta tribunele cu driblingurile şi cu golurile sale, este preşedintele clubului Dinamo Brest din campionatul Belarus. Faptul că se află într-o ţară cu regim dictatorial, cel al preşedintelui Aleksandr Lukaşenko, nu pare a-l împiedica în vreun fel pe nonconformistul Diego să ofere momente şocante prin gesturile sale. Ultimul, care s-a viralizat repede pe reţelele de socializare, s-a petrecut la Brest. Încântat de faptul că suporterii lui Dinamo i-au dedicat un cântec şi aflat, foarte probabil, în stare de ebrietate, Maradona s-a cocoţat pe o maşină,. unde a executat un scurt număr de strip-tease de la brâu îm sus. Imaginile cu argentinianul au fost postate imediat şi în mai puţin de o oră ele se aflau deja pe siteurile marilor publicaţii de sport din lume, ân frunte cu cele din ţara natală.

Diego Maradona, show în Belarus, cocoţat pe o maşină. Gafele de comportament îi ruinează imaginea

Anul acesta Maradona a oferit din plin secvenţe şocante, cea mai tare fiind din perioada Campionatului Mondial din Rusia, atunci când i s-a făcut rău în tribune, fiind necesară intervenţia echipei medicale, iar nu puţini au fost cei care au susţinut că lui Diego i-a venit rău de la droguri, întrucât pe plexiglasul locului unde a stat s-au descoperit urme de praf alb. Maradona este recunoscut pentru viciul drogurilor, el având mari probleme cu consumul de stupefiante încă din perioada anilor 90, când era jucător la Napoli. Diego a părăsit atunci Italia cu mare scandal, după ce i s-a descoperit la testul antidoping urme dee cocaină în urină. De atunci au mai fost destule momente în care argentinianul a fost surprins într-o stare ciudată, specifică pentru consumatorii de droguri şi chiar a mers o perioadă la o clinică de dezintoxicare în Cuba, pe vremea când trăia bunul său prieten, preşedintele Fidel Castro.

Maradona, show în Belarus. Cocoţat pe i maşină a făcut strip-tease de la brâu în sus (FOTO)
Maradona, show în Belarus. Cocoţat pe i maşină a făcut strip-tease de la brâu în sus

Cu puţin timp în urmă Diego a comis-o la fel de tare , fiind depistat de reporterii unui post de televiziune argentinian într-o avansată stare de ebrietate în timp ce se afla la volan. Reporterii au încercat să obţină anumite declaraţii pentru o emisiune, dar a fost imposibil, pentru că Maradona abia putea articula câteva cuvinte, fiind mort de beat şi un adevărat pericol pentru traficul rutier, întrucât în acea stare el se afla la volan. Imaginea lui Maradona este din ce în ce mai şifonată şi pas cu pas tot ceea ce a el clădit pe teren, exceptând episodul de la Mondialul mexican din 1986, din meciul din sferturi cu Anglia, când a marcat un gol cu mâna, gol numit cinic de el “Mâna lui Dumnezeu”, se năruie ca urmare a comportamentului său absolut scandalos.