Fotbal international

Diego Maradona, interviu cutremurător despre moarte: “Asta vreau să scrie pe mormântul meu!” Video

25.11.2020 | 22:23
Diego Maradona interviu cutremurator despre moarte Asta vreau sa scrie pe mormantul meu Video
ADVERTISEMENT

Întreaga planetă este în stare de şoc după ce Diego Maradona a murit. La 60 de ani, fostul mare fotbalist a decedat în urma unui stop cardiorespirator, la câteva săptămâni după ce a suferit o operaţie pe creier.

Diego Maradona a murit în casa pe care o deţinea în Tigre şi unde se recupera în urma operaţiei suferite la începutul lunii noiembrie. Presa din Argentina şi-a adus aminte de un interviu acordat de “El Pibe de Oro” în 2005, în care a vorbit şi despre moarte.

ADVERTISEMENT

În cadrul emisiunii “La noche de 10”, Diego Maradona i-a acordat un interviu lui…Diego Maradona. În discuţie a venit vorba şi despre propria moarte, iar cel mare fotbalist din istorie a oferit un răspuns cutremurător la întrebarea “ce ai spune la propria înmormântare”.

Diego Maradona, interviu cutremurător despre moarte

“Să îmbătrânesc alături de nepoatele mele ar fi o moarte liniştită”, spunea Diego Maradona, atunci când a venit vorba despre propria moarte. “Dacă ai putea să spui câteva cuvinte, care ar fi cuvintele?”, s-a întrebat Maradona.

ADVERTISEMENT

“Îţi mulţumesc că ai jucat fotbal, pentru că este sportul care ţi-a adus cea mai mare bucurie şi libertate. E precum ai atinge cerul cu mâinile. Mulţumesc mingii. Da, asta aş scrie pe mormânt. Mulţumesc mingii”, a conchis Diego Maradona.

Diego Maradona, prezentator al emisunii “La noche de 10”

Între 15 august şi 7 noiembrie 2005, Diego Maradona a fost gazda emisiunii “La noche de 10”, transmisă pe Canal 13. De-a lungul celor 13 ediţii, “El Pibe de Oro” a intervievat fotbalişti, pugilişti şi buni prieteni ai lui. La prima ediţie, argentinianul l-a avut invitat pe Pele, într-o ediţie care a avut un rating fenomenal în Argentina.

ADVERTISEMENT

Roberto Duran (campion mondial la box), Mike Tyson, Ronaldo, Zinedine Zidane, Thalia, Robbie Williams sau Fidel Castro au fost printre personalităţile intervievate de Diego Maradona în cadrul emisiunii “La noche de 10”.

“Vreau să-i salut pe toţi argentinienii, în special pe Dalma şi Gianinna, fiicele mele, pentru că graţie lor sunt omul de azi. Ele, mama, tata şi fraţii mei mi-au fost alături de mine când mi-a fost rău, când am fost la un pas de moarte. Pentru toate acestea, emisiunea le este dedicată lor”, şi-a început Diego Maradona prima ediţie din “La noche de 10”.

ADVERTISEMENT

Pe 17 octombrie, Diego Maradona şi-a luat, cu ajutorul tehnologiei, un interviu, în care a atins mai multe subiecte sensibile, printre care şi problemele cu drogurile. Ediţia a înregistrat un record de rating pentru Argentina.

ADVERTISEMENT