Sporturi

Diego Maradona, mesaj cu ochii în lacrimi după ce Dries Mertens a devenit golgeterul all-time al lui Napoli: „Sunt mândru de tine!”. Video

16.06.2020 | 15:50
Diego Maradona mesaj cu ochii in lacrimi dupa ce Dries Mertens a devenit golgeterul alltime al lui Napoli Sunt mandru de tine Video
ADVERTISEMENT

Diego Maradona este cel mai emblematic fotbalist care a jucat vreodată la Napoli și a ținut să-l felicite pe Dries Mertens, după ce atacantul belgian a reușit să devină golgeterul all-time al napoletanilor.

Atacantul belgian a ajuns în vara anului 2013 la Napoli de la PSV Eindhoven, în schimbul sumei de 9.480.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Din acel moment, Dries Mertens a devenit indispensabil pentru Napoli, făcându-și rapid loc în echipa de start a napoletanilor, devenind și unul dintre cei mai iubiți fotbaliști ai fanilor de pe „San Paolo”.

Diego Maradona, laude la adresa lui Dries Mertens

Dries Mertens a intrat în istoria lui Napoli, atacantul belgian devenind cel mai bun marcator al echipei, cu 122 de reușite, devansându-i pe Marek Hamsik și pe Diego Armando Maradona.

ADVERTISEMENT

Diego Maradona a ținut să-l felicite pe atacantul belgian și este fericit pentru că Napoli evoluează din ce în ce mai mult, în fiecare sezon: „Salut Dries, prietene. Sunt mândru că ai doborât recordul meu pentru că, astfel, Napoli va fi mai bună în fiecare zi.

Mi-aş dori să avem o echipă care să o depăşească pe cea în care am jucat eu şi aşa să putem cuceri un alt Scudetto pentru oamenii din Napoli”.

ADVERTISEMENT

„Îţi mulţumesc pentru cuvintele tale. Forza Napoli sempre!”, a fost reacția lui Dries Mertens.

Top 3 cei mai buni marcatori din istoria lui Napoli:

  • Dries Mertens – 122 de goluri
  • Marek Hamsik – 121 goluri
  • Diego Armando Maradona – 115 goluri

Golul istoric al lui Mertens a însemnat calificarea lui Napoli în finala Cupei Italiei

Golul istoric al lui Dries Mertens a însemnat calificarea lui Napoli în finala Cupei Italiei, după 1-1 în manșa a doua a semifinalei cu Inter Milano.

ADVERTISEMENT

Christian Eriksen a deschis scorul pentru „nerrazzuri” în minutul 4, cu o execuție direct din corner, iar Dries Merten a egalat pentru Napoli în minutul 41.

În tur, napoletanii s-au impus cu 1-0, astfel că echipa antrenată de Gennaro Gattuso s-a calificat cu scorul de 2-1 la general și va juca finala Cupei Italiei cu Juventus, care a trecut de AC Milan.

  • 20.000.000 de euro este cota de piață a lui Dries Mertens, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT